• MIERCURI, 30 MAI 2018

  Alina Șerban, mărturisire sinceră la „CineCool”: ”Când auzeam muzică, începeam să țopăi”

  Alina Șerban, actrița de etnie rromă care a devenit celebră în Marea Britanie, nu și-a imaginat vreodată că primul film de lung-metraj în care a jucat va fi nominalizat la Festivalul Internațional de Film de la Cannes și că ea va fi singura care reprezintă România anul acesta. Despre cum și-a început drumul în industria filmului, Alina a povestit la „CineCOOL”, pastila de teatru și film din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel sâmbăta și duminica, de la 14.30 (în reluare luni-vineri, de la 15.30, și luni-joi, de la miezul nopții).

  Am făcut Colegiul Tehnic «Media», am fost prima dată la matematică-informatică, după, m-am mutat la filologie. Nu am avut un profil artistic pe care puteam să îl urmez. În clasa a noua, veneau la noi la școală și făceau reclamă la diferite cursuri la care puteai să te duci o lună pe gratis. Și nouă ne surâdea asta, pentru că nu eram niște copii foarte bogați. Ne gândeam la ce ne putem duce gratis. Venise un domn care ne zicea că face cursuri de actorie și prima lună este gratis. Am zis: «Clar trebuie să mergem!». Atunci am realizat că asta vreau să fac, ceva în sufletul meu spunea că trebuie să continui. Voiam să continui cu acel curs, însă nu ne permiteam. După o lună de zile a trebuit să renunț, însă marea mea tristețe a fost că ceilalți colegi ai mei au reușit să continue. Atunci o colegă îmi spunea: «Ali, nu mai plânge, tu asta ești menită să faci!».

  Actrița povestește și despre prima ei pasiune, care nu a fost actoria:

  Când eram la școală, făceam spectacole de dans în fața profesorilor. Le antrenam pe colegele mele și făceam un mini-spectacol. Dragostea mea pentru dans e de când eram mică. Pe vremea comunismului, când mama trebuia sa stea la cozi și mă ținea în brațe, eu, dacă auzeam muzică, săream din brațele ei și începeam să țopăi. Asta se întâmpla când eu aveam doar 2 ani, nici nu știam să vorbesc.”

  COMENTARII

  Unde se coafează vedetele? La Jovsky Studio, salonul lansat de Adrian Perjovschi, unul dintre cei apreciați hair stylisti din țară

  acum 1 zile

  Emisiunea ”CulTOUR” vă arată salonul unde se coafează cele mai cunoscute vedete de la noi. Haideți să vedeți cum arată Jovsky Studio, salonul lansat de Adrian Perjovschi, unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați hair stylisti din țară. De ziua sa de...

  Opera "Romeo și Julieta", pusă în scenă într-o altă manieră, la Teatrul Național București. ”E foarte șmecher spectacolul”, spune ”Julieta”

  acum 1 zile

  Regizorul Yuri Kordonsky pune în scenă clasica poveste de iubire "Romeo și Julieta",  scrisă de W. Shakespeare. ÎNSĂ, spectacolul de la Teatrul Național București este puțin diferit, mai adus în actualitate. Cum așa? Ne-o spun, la emisiunea...

  Stelele baletului rusesc de la Teatrul de Balet Bolshoi susțin un spectacol la București, pe 31 octombrie

  acum 2 zile

  10 dintre cei mai buni balerini ai baletului rusesc de la Teatrul de Balet Bolshoi din Moscova vor pune pe scenă ”Spectacol de Gală”, pe 31 octombrie, la Sala Palatului din Capitală. Cei 10 fac parte din elita trupei de balet și sunt dețănători ai numeroase premii internaționale.

  61 de întrebări pentru Petru Păun, alias Alex, din “Fructul Oprit”: ”Nu aș înșela niciodată”

  acum 2 zile

  Petru Păun, cel care îl interpretează pe Alex, în serialul “Fructul Oprit”, a acceptat provocarea emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări.

  Interviu în exclusivitate cu actorul Florin Zamfirescu: "Am multe amintiri, dar am învățat să nu trăiesc din ele"

  acum 3 zile

   Actorul Florin Zamfirescu își deschide sufletul și își povestește viața la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). Întrebat care este cea mai frumoasă amintire a sa, Florin Zamfirescu...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »