• MARTI, 15 MAI 2018

  Asta a fost cea mai grea scenă pentru Michaela Prosan, din ”Fructul oprit”

  La emisiunea ”PoveștiCOOL”, Michaela Prosan, frumoasa protagonistă a serialului realizat de Ruxandra Ion, a vorbit despre ce înseamnă pentru ea ”Fructul oprit”.

  Unul dintre cele mai emoționante momente din serial a fost cel în care Sonia, personajul interpretat de Michaela, a aflat că are cancer. Modul în care actrița a transmis, pe micul ecran, sentimentele, emoțiile, trăirile personajului ei a impresionat telespectatorii. Cum a fost pentru actriță să redea acest episod deloc plăcut?

  A fost foarte greu. Sonia nu este un personaj ușor de jucat. Trece prin situații complicate, cum ar fi operația ei de cancer. Mi-a fost foarte greu să joc asta, mai ales că nu am știut nimic despre cancerul mamar și a trebuit să mă documentez într-un timp foarte scurt. Noi am filmat la spitalul Florence Nightingale, din Istanbul”, a mărturisit Michaela la ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel sâmbăta și duminica, de la ora 14.30.

  Actrița din serialul difuzat de Antena 1 a vorbit și despre faptul că, pentu unii, personajul ei pare a avea probleme psihice:

  Personajul meu are o capacitate de disimulare foarte mare.  Sonia este o persoană care nu arată în totalitate ce simte. Ea a trecut prin anumite situații care o fac să fie așa. Fiecare acțiune a Soniei este explicată... mai târziu. Ar putea spune cineva că Sonia este o femeie nebună. De fapt, așa este ea, așa știe ea să iubească. Orgoliul ei o face să se zbată între anumite situații, pentru că este o fire orgolioasă”.

  COMENTARII

  Irina Margareta Nistor povestește cum a ajuns să traducă prima casetă, pe vremea comunismului

  acum 20 ore

  Considerată cea mai populară voce din perioada comunismului, Irina Margareta Nistor a povestit la emisiunea ”CulTOUR” cum a ajuns să dubleze filmele pe care românii le vedeau ”pe sub mână”, la aparatele video.

  În comunism, Irina Margareta Nistor era cea mai cunoscută voce din România, după Nicolae Ceaușescu

  acum 21 ore

  Despre acea perioadă povestește și Irina Margareta Nistor, la ”CulTOUR”, emisiunea difuzată de postul Happy Channel zilnic, de la ora 17.30, în reluare, de la 23.00.

  Andreas Petrescu, mărturisiri emoționante la “CulTOUR”: “Nu am renunțat la nimic, am câștigat foarte mult”

  acum 21 ore

  Scenarist și actor, Andreas Petrescu vorbește despre deschis atât despre viața alături de soție și copil, cât și despre perioada din timpul liceului și a facultății, astăzi de la ora 17.30 (în reluare, de la ora 23.00) , în cadrul emisiunii...

  Mihaela Ursuleasa s-a stins din viață la doar 33 de ani: "Cel mai dureros este că ea a fost singură când a murit"

  acum 23 ore

  Povestea Mihaelei Ursuleasa, considerată una dintre cele mai mari pianiste ale lumii , este spusă la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR” de cei care au cunoscut-o: mama ei, Puica Ursuleasa, Heinz Medjimorec, cel mai mare profesor de pian din Viena și soprana Felicia Filip....

  Irina Margareta Nistor, totul despre pasiunea ei pentru filme la “CulTOUR”

  acum 1 zile

  Telespectatorii o pot cunoaște mai bine pe Irina Margareta Nistor, astăzi, de la 17.30 (în reluare, de la ora 23.00), în cadrul emisiunii “CulTOUR” de la Happy Channel.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »