• MIERCURI, 23 MAI 2018

  Bogdan Albulescu a ”dezertat” de la Facultatea de Drept pentru a se face actor

  Acctorul Bogdan Albulescu este invitatul Irinei Margareta Nistor la „CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul de televiziune Happy Channel.

  Primul contact cu lumea cinematografică pentru Bogdan Albulescu a fost în copilărie, când a mers la un film cu arte marțiale: 

  ”Prima oară la cinematograf m-a dus mama. Am fost la cinema, la Ploiești, la un film chinezesc, cu arte marțiale”, și-a amintit actorul.

  Visul său cel mare nu a fost acela de a se face actor, ci... avocat.

  Eu am mai făcut Facultatea de Drept, pe care nu am terminat-o. Am dezertat, la timp, se pare. Și am trecut în tabăra artiștilor. Tata mi-a zis că dacă termin facultatea, voi fi un avocat bun”.

  De de a renunțat la Drept? Ei bine, din iubire... Avea o iubită, la vremea respectivă, care era la Actorie. Datorită ei a cunoscut lumea artistică și a ajuns la concluzia că avocatura nu i se potrivea.

  În liceu, mărturisește Bogdan la ”CineCOOL”, a mers la concursuri de poezii, unde a și fost premieat, chiar pentru versuri scrise de el. Tot în liceu, a mers și la un cerc de teatru.

  Descoperiți-l pe Bogdan Albulescu în interviul de mai jos.

  COMENTARII

  Unde se coafează vedetele? La Jovsky Studio, salonul lansat de Adrian Perjovschi, unul dintre cei apreciați hair stylisti din țară

  acum 1 zile

  Emisiunea ”CulTOUR” vă arată salonul unde se coafează cele mai cunoscute vedete de la noi. Haideți să vedeți cum arată Jovsky Studio, salonul lansat de Adrian Perjovschi, unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați hair stylisti din țară. De ziua sa de...

  Opera "Romeo și Julieta", pusă în scenă într-o altă manieră, la Teatrul Național București. ”E foarte șmecher spectacolul”, spune ”Julieta”

  acum 1 zile

  Regizorul Yuri Kordonsky pune în scenă clasica poveste de iubire "Romeo și Julieta",  scrisă de W. Shakespeare. ÎNSĂ, spectacolul de la Teatrul Național București este puțin diferit, mai adus în actualitate. Cum așa? Ne-o spun, la emisiunea...

  Stelele baletului rusesc de la Teatrul de Balet Bolshoi susțin un spectacol la București, pe 31 octombrie

  acum 2 zile

  10 dintre cei mai buni balerini ai baletului rusesc de la Teatrul de Balet Bolshoi din Moscova vor pune pe scenă ”Spectacol de Gală”, pe 31 octombrie, la Sala Palatului din Capitală. Cei 10 fac parte din elita trupei de balet și sunt dețănători ai numeroase premii internaționale.

  61 de întrebări pentru Petru Păun, alias Alex, din “Fructul Oprit”: ”Nu aș înșela niciodată”

  acum 2 zile

  Petru Păun, cel care îl interpretează pe Alex, în serialul “Fructul Oprit”, a acceptat provocarea emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări.

  Interviu în exclusivitate cu actorul Florin Zamfirescu: "Am multe amintiri, dar am învățat să nu trăiesc din ele"

  acum 3 zile

   Actorul Florin Zamfirescu își deschide sufletul și își povestește viața la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). Întrebat care este cea mai frumoasă amintire a sa, Florin Zamfirescu...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »