• MIERCURI, 12 SEPTEMBRIE 2018

  Carmen Tănase, despre actorie: "Este o meserie de renunțări. În afară de Tudor, mare șmecherie nu am făcut în viața mea"

   După ce a povestit cum a ajuns actriță, deși voia să se facă inginer zootehnist, Carmen Tănase vine cu o mărturisire uimitoare la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel. După trei decenii de actorie, ea spune că, deși este frumoasă, meseria asta este una ce implică multe renunțări și sacrificii și că, din păcate, de cele mai multe ori, viața personală este cea sacrificată. 

  Este o meserie de renunțări. Acum realizez că viața personală e un fiasco. În afară de Tudor (n.r. fiul său), mare șmecherie nu am făcut în viața mea personală. Mi-am dedicat absolut totul profesiei”, a mărturisit Carmen Tănase la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic, de la ora 17.30, la Happy Channel

  Dacă în viața de zi cu zi este ”dezordonată”, atunci când este în cabina sa, în spatele scenei și a platoului de filmare, Carmen Tănase mărturisește că nu lasă lucrurile la întâmplare:

  Eu sunt un om dezordonat, când vin de la cumpărături, las pungile în hol și le iau după trei ore. La cabină, eu îmi pun lucrurile pe umeraș, adică sunt alt om, e altcineva. Asta am realizat mai târziu”, a mai afirmat Carmen Tănase, pe care o puteți urmări în fiecare miercuri, de la ora 20.00, în serialul ”Fructul Oprit”, difuzat de Antena1.

  Care sunt avantajele actoriei, ce înseamnă vârsta, cum este privită Carmen Tănase de tinerii actori, aflați din clipul de mai jos.

  COMENTARII

  Mihai "Bubu" Cernea: ”Aș vrea să învăț să pilotez avioane”

  acum 5 ore

  Mihai "Bubu" Cernea, fostul coleg din LaLa Band cu Criss și Vlad, pe care l-ați putut urmări și la Happy Channel în serialul ”O grămadă de caramele”, realizat de Ruxandra Ion, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

  Mihai "Bubu" Cernea spune, la ”CulTOUR”, cum reacționează atunci când primește critici

  acum 6 ore

  Mihai ”Bubu” Cernea este invitatul lui Criss și Vlad la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). După ce ne-a mărturisit că și-ar dori să urmeze cursuri de pilotat avionul, Bubu ne face multe alte mărturisiri.

  Anca Androne a povestit, la Happy Channel, cum a ajuns să filmeze în junglă: ”Au găsit, într-un obiect de recuzită, un păianjen ucigaș”

  acum 22 ore

  Anca Androne, invitata Irinei Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”, a povestit despre cel mai recent proiect al său cinematografic. Este vorba despre un film, realizat în luna mai, pentru care a mers să filmeze tocmai în... junglă. ” Un regizor neamț a...

  Ana Baniciu: ”Îmi doream să ajung acasă să plâng”

  acum 23 ore

   Seria celor 61 de întrebări pentru Ana Baniciu continuă. După ce ne-a spus care este cel mai prețios sfat primit de la tatăl ei, cântărețul Mircea Baniciu, Ana răspunde în continuare întrebărilor emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic de...

  Bubu Cernea, la “CulTOUR”: “Nu aș putea trăi fără muzică”. AZI, 13 noiembrie, la Happy Channel

  acum 1 zile

  A pus pentru prima dată mâna pe tobe la vârsta de DOI ANI , iar de atunci continuă să se perfecționeze pe zi ce trece, în domeniul muzical, și să-și dezvolte aptitudinile artistice. Mihai Bubu Cernea este invitatul emisiunii “CulTOUR”, ediție care se va...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »