• MIERCURI, 12 SEPTEMBRIE 2018

  Carmen Tănase, despre actorie: "Este o meserie de renunțări. În afară de Tudor, mare șmecherie nu am făcut în viața mea"

   După ce a povestit cum a ajuns actriță, deși voia să se facă inginer zootehnist, Carmen Tănase vine cu o mărturisire uimitoare la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel. După trei decenii de actorie, ea spune că, deși este frumoasă, meseria asta este una ce implică multe renunțări și sacrificii și că, din păcate, de cele mai multe ori, viața personală este cea sacrificată. 

  Este o meserie de renunțări. Acum realizez că viața personală e un fiasco. În afară de Tudor (n.r. fiul său), mare șmecherie nu am făcut în viața mea personală. Mi-am dedicat absolut totul profesiei”, a mărturisit Carmen Tănase la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic, de la ora 17.30, la Happy Channel

  Dacă în viața de zi cu zi este ”dezordonată”, atunci când este în cabina sa, în spatele scenei și a platoului de filmare, Carmen Tănase mărturisește că nu lasă lucrurile la întâmplare:

  Eu sunt un om dezordonat, când vin de la cumpărături, las pungile în hol și le iau după trei ore. La cabină, eu îmi pun lucrurile pe umeraș, adică sunt alt om, e altcineva. Asta am realizat mai târziu”, a mai afirmat Carmen Tănase, pe care o puteți urmări în fiecare miercuri, de la ora 20.00, în serialul ”Fructul Oprit”, difuzat de Antena1.

  Care sunt avantajele actoriei, ce înseamnă vârsta, cum este privită Carmen Tănase de tinerii actori, aflați din clipul de mai jos.

  COMENTARII

  Irina Margareta Nistor povestește cum a ajuns să traducă prima casetă, pe vremea comunismului

  acum 2 zile

  Considerată cea mai populară voce din perioada comunismului, Irina Margareta Nistor a povestit la emisiunea ”CulTOUR” cum a ajuns să dubleze filmele pe care românii le vedeau ”pe sub mână”, la aparatele video.

  În comunism, Irina Margareta Nistor era cea mai cunoscută voce din România, după Nicolae Ceaușescu

  acum 2 zile

  Despre acea perioadă povestește și Irina Margareta Nistor, la ”CulTOUR”, emisiunea difuzată de postul Happy Channel zilnic, de la ora 17.30, în reluare, de la 23.00.

  Andreas Petrescu, mărturisiri emoționante la “CulTOUR”: “Nu am renunțat la nimic, am câștigat foarte mult”

  acum 2 zile

  Scenarist și actor, Andreas Petrescu vorbește despre deschis atât despre viața alături de soție și copil, cât și despre perioada din timpul liceului și a facultății, astăzi de la ora 17.30 (în reluare, de la ora 23.00) , în cadrul emisiunii...

  Mihaela Ursuleasa s-a stins din viață la doar 33 de ani: "Cel mai dureros este că ea a fost singură când a murit"

  acum 2 zile

  Povestea Mihaelei Ursuleasa, considerată una dintre cele mai mari pianiste ale lumii , este spusă la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR” de cei care au cunoscut-o: mama ei, Puica Ursuleasa, Heinz Medjimorec, cel mai mare profesor de pian din Viena și soprana Felicia Filip....

  Irina Margareta Nistor, totul despre pasiunea ei pentru filme la “CulTOUR”

  acum 3 zile

  Telespectatorii o pot cunoaște mai bine pe Irina Margareta Nistor, astăzi, de la 17.30 (în reluare, de la ora 23.00), în cadrul emisiunii “CulTOUR” de la Happy Channel.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »