• MIERCURI, 12 SEPTEMBRIE 2018

  Carmen Tănase, despre meseria de actor: ”Credeam că te duci pe scenă, lumea îți cere autografe, faci poze... Dar nu e așa”

   La emisiunea ”CulTOUR”, Carmen Tănase a mărturisit că nu voia să se facă actriță, ci inginer zootehnist. Și totuși, a ales să dea admitere la Actorie după ce tatăl său i-a prezentat dezavantajele altor facultăți. El era convins că actoria e cea mai bună alegere pentru fiica sa.

  Cum a fost la școală, pentru Carmen Tănase?

  Acum, uitându-mă înapoi, a fost frumos la școală. Mi-ar plăcea să mai fac o dată școala pe care am făcut-o eu”.

  Cum s-a îndrăgostit de teatru? Asculta piese la radio. O iubea pe Gina Patrichi, pe care, de altfel, o imita foarte bine. 

  Pe vremea aceea era teatu radiofonic. Ascultam și îmi imaginam și eu cum joc. Am sunat, odată, la radio și m-am dat Gina Patrichi și am fost crezută. După ce ne-am cunoscut, ea știa că o imit foarte bine. Mi-am zis că, dacă tot îmi place asta cu teatrul, să dau la teatru. Bogdan Ulmu a veni la noi, la Ploiești, să facă o selecție prin școli pentru o trupă de teatru. M-a selectat și pe mine și de aici a pornit totul”.

  La admiterea la Teatru nu a intrat din prima. După ce am picat prima dată, tatăl său i-a zis dacă vrea să facă treaba asta serios sau nu. Și acum, după 30 de ani de carieră, își amintește ce a recitat la examen: 

  La examenul de teatrul la care am și fost admisă am făcut pregătire cu Olga Delia Mateescu. Atunci am înțeles că meseria asta nu e ușoară. Eu credeam că te duci pe scenă, lumea îți cere autografe, faci poze... Dar nu e așa. Am recitat poezia Vis, de Mihai Eminescu. Cred că am făcut jumătate de an numai poezia asta. Olga Delia Mateescu m-a pus să spun poezia numai din privire și ea să știe la ce vers sunt”, a mai spus Carmen Tănase la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic, de la ora 17.30, la Happy Channel.

  COMENTARII

  Mihai "Bubu" Cernea: ”Aș vrea să învăț să pilotez avioane”

  acum 5 ore

  Mihai "Bubu" Cernea, fostul coleg din LaLa Band cu Criss și Vlad, pe care l-ați putut urmări și la Happy Channel în serialul ”O grămadă de caramele”, realizat de Ruxandra Ion, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

  Mihai "Bubu" Cernea spune, la ”CulTOUR”, cum reacționează atunci când primește critici

  acum 7 ore

  Mihai ”Bubu” Cernea este invitatul lui Criss și Vlad la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). După ce ne-a mărturisit că și-ar dori să urmeze cursuri de pilotat avionul, Bubu ne face multe alte mărturisiri.

  Anca Androne a povestit, la Happy Channel, cum a ajuns să filmeze în junglă: ”Au găsit, într-un obiect de recuzită, un păianjen ucigaș”

  acum 23 ore

  Anca Androne, invitata Irinei Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”, a povestit despre cel mai recent proiect al său cinematografic. Este vorba despre un film, realizat în luna mai, pentru care a mers să filmeze tocmai în... junglă. ” Un regizor neamț a...

  Ana Baniciu: ”Îmi doream să ajung acasă să plâng”

  acum 23 ore

   Seria celor 61 de întrebări pentru Ana Baniciu continuă. După ce ne-a spus care este cel mai prețios sfat primit de la tatăl ei, cântărețul Mircea Baniciu, Ana răspunde în continuare întrebărilor emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic de...

  Bubu Cernea, la “CulTOUR”: “Nu aș putea trăi fără muzică”. AZI, 13 noiembrie, la Happy Channel

  acum 1 zile

  A pus pentru prima dată mâna pe tobe la vârsta de DOI ANI , iar de atunci continuă să se perfecționeze pe zi ce trece, în domeniul muzical, și să-și dezvolte aptitudinile artistice. Mihai Bubu Cernea este invitatul emisiunii “CulTOUR”, ediție care se va...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »