• VINERI, 09 NOIEMBRIE 2018

  Carmen Tănase, la “CulTOUR”: “Întotdeauna când citeam, vedeam ce citesc, d-aia m-am și făcut actriță”

  Îi plăcea să citească și obișnuia  să proiecteze în mintea ei diverse imagini. Îndrăgita actriță Carmen Tănase a povestit, la “CulTOUR”, despre rolul esențial pe care l-a jucat lectura în alegerea profesiei sale. 

  Este o carte pe care am citit-o de multe ori. Este cartea care mi-a marcat adolescența, «Pânză de păianjen» de Cella Serghi. Aveam imagini. Întotdeauna când citeam, vedeam ce citesc, d-aia m-am și făcut actriță. Interpretam în capul meu toate rolurile din roman”, mărturisește îndrăgita actriță.

  Despre importanța lecturii  a vorbit și Petru Păun, actorul care îl interpretează pe Alex în “Fructul oprit”.

  “Citiți pentru că în felul acesta învățați să descoperiți lumea voastră interioară! Atunci când citești o carte, trăiești în tine, în mintea ta, în sufletul tău, lecturi care îți dau răspunsuri”,  spune Petru Păun la ”CulTOUR”, emisiunea prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.3 (în reluare, de la 23.00).

  COMENTARII

  Mihai "Bubu" Cernea: ”Aș vrea să învăț să pilotez avioane”

  acum 8 ore

  Mihai "Bubu" Cernea, fostul coleg din LaLa Band cu Criss și Vlad, pe care l-ați putut urmări și la Happy Channel în serialul ”O grămadă de caramele”, realizat de Ruxandra Ion, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

  Mihai "Bubu" Cernea spune, la ”CulTOUR”, cum reacționează atunci când primește critici

  acum 10 ore

  Mihai ”Bubu” Cernea este invitatul lui Criss și Vlad la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). După ce ne-a mărturisit că și-ar dori să urmeze cursuri de pilotat avionul, Bubu ne face multe alte mărturisiri.

  Anca Androne a povestit, la Happy Channel, cum a ajuns să filmeze în junglă: ”Au găsit, într-un obiect de recuzită, un păianjen ucigaș”

  acum 1 zile

  Anca Androne, invitata Irinei Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”, a povestit despre cel mai recent proiect al său cinematografic. Este vorba despre un film, realizat în luna mai, pentru care a mers să filmeze tocmai în... junglă. ” Un regizor neamț a...

  Ana Baniciu: ”Îmi doream să ajung acasă să plâng”

  acum 1 zile

   Seria celor 61 de întrebări pentru Ana Baniciu continuă. După ce ne-a spus care este cel mai prețios sfat primit de la tatăl ei, cântărețul Mircea Baniciu, Ana răspunde în continuare întrebărilor emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic de...

  Bubu Cernea, la “CulTOUR”: “Nu aș putea trăi fără muzică”. AZI, 13 noiembrie, la Happy Channel

  acum 1 zile

  A pus pentru prima dată mâna pe tobe la vârsta de DOI ANI , iar de atunci continuă să se perfecționeze pe zi ce trece, în domeniul muzical, și să-și dezvolte aptitudinile artistice. Mihai Bubu Cernea este invitatul emisiunii “CulTOUR”, ediție care se va...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »