• MIERCURI, 07 MARTIE 2018

  Olimpică la anatomie, Alina Grigore a ales Actoria, în detrimentul Medicinei

  Alina Grigore a fost invitata Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel în fiecare weekend, de la 15.30, și în reluare, de luni până vineri, de la 15.30, și după miezul nopții, de luni până joi.

  Dacă în prima parte a interviului a povestit despre experiența Festivalului de Film de la Berlin, în această parte, Alina i-a făcut Irinei Margareta Nistor o serie de mărturisiri legate de primii ei pași în lumea actoriei. În platoul ”CineCOOL”, Alina Grigore a mărturisit că, pe la vârsta de trei ani, ea tot spunea că voia să se facă regizor. Cu toate astea, a dezvăluit că a vrut să se înscrie la Facultatea de Medicină.

  Pasiunea (pentru actorie, n.n.) a venit de mică. Am început cu teatrul de păpuși, dar... am vrut să dau la Medicină. Am fost și olimpică la anatomie. Nu a fost nimeni de acord din familie ca un copil olimpic la anatomie să facă actorie. Până la urmă, nu am mai dat la Medicină. Mama a început să mă încurajeze cu două săptămâni înainte de examenul la Actorie”, a mărturisit invitata Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”.

  Alina Grigore nu este singura din familie pasionată de actorie, căci și mama ei a intrat la Facultatea Actorie, dar a renunțat după ce l-a cunoscut pe cel care i-a devenit soț.

  La ultima probă eram convinsă că o să cad. L-am sunat pe tata, care era total împotrivă, și el m-a chemat la el acasă. Nu am să uit niciodată: am mers pe jos prin ploaie de la UNATC și am ajuns în trei ore la el. Am intrat dramatic... El a venit, mi-a zis așa: Măi, Alinuța, marea problemă e că noi toți vrem ca tu să pici, dar știm sigur că ai să iei, așa că stai liniltită, că ai să iei. Am luat examenul și toți au fost foarte fericiți și mândri de mine”.

  Despre ce propunere legislativă are pentru învățământ, dar și alte declarații poți afla din clipul de mai jos:

  COMENTARII

  "Capcanele dietelor". Despre adevărul din spatele kilogramelor în plus

  acum 6 ore

  Despre cartea ”Capcanele dietelor”, despre cum putem adopta un stil de viață ce ne va permite să nu pierdem ”lupta” cu kilogramele, în clipul de mai jos.

  ”Carnea de porc a rămas cea mai «curată», nu este plină de tot felul de hormoni”, spune un medic nutriționist, la ”CulTOUR”

  acum 7 ore

  La emisiunea „CulTOUR” (difuzată de Happy Channel zilnic, de la ora 17.30), medicul nutiționist Laura Ene a spus care sunt alimentele pe care trebuie să le evităm, dacă vrem să adoptăm un stil de viață sănătos.

  Descoperă secretele unui machiaj perfect. AZI, la emisiunea ”CulTOUR”, la Happy Channel

  acum 9 ore

  Descoperă secretele unui machiaj perfect, indiferent de ocazie. AZI, la emisiunea ”CulTOUR”.

  Actorii și regizorul „The Nun” fac dezvăluri despre locurile din România, unde s-a filmat această peliculă horror

  acum 12 ore

  La emisiunea „CulTOUR” (difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30), Irina Margareta Nistor a vorbit despre această peliculă cu producatorul Cristi Bostănescu. Cum a fost la filmări, aflați și de la regizorul și actorii care au jucat în această peliculă.

  Andreas Petrescu, dezvăluiri din viața de familie: „Niciodată nu ne contrazicem în fața copilului”

  acum 1 zile

  Vă invităm să îl cunoașteți mai bine pe Andreas Petrescu, ”vocea” postului Happy Channel. La emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic, de la ora 17.30, de postul Happy Channel, Andreas ne-a prezentat frumoasa lui familie: soția, Augusta, și pe fiul lor, Luca.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »