• MIERCURI, 26 DECEMBRIE 2018

  Cum a ajuns actor Marian Râlea. Primul său rol a fost într-un film cu Belmondo!

  De la Magicianul care a adus bucurie în inimile atâtor generații de copii, la rolul magistral interpretat în piesa ”Crimă și Pedeapsă”, la simpaticul și amuzantul Tănase, din ”O grămadă de caramele”, sau la olteanul Sile Boască din ”Fructul Oprit”. Prin toate acestea a trecut cameleonicul Marian Râlea, cel pe care Irina Margareta Nistor l-a avut ca invitat în emisiunea ”CulTOUR”.

  Prima oară, nu știu dacă a fost filmul sau televiziunea... Dar, în orice caz, acasă, în curtea casei părintești de la Brașov îmi plăcea să mă joc de-a teatrul. Făceam o cortină și, împreună cu ceilalți copii, făceam scenarii și povești. Îmi plăcea să joc toți eroiii și eram singur, char dacă ploua sau nungea, și mă duelam cu tot felul de răi. Mama ne ducea la teatru. Am făcut teatru de mic copil, la grădi, la școală. Apoi, a apărut televizorul în casa noastră și deja am intrat într-o ficțiune din care eu nu am ieșit nici până azi”, își amintrește Marian Râlea.

  Care a fost primul său contact cu camerele de filmat, când a jucat într-un film cu Jean Paul Belmondo, aflați din clipul alăturat.

  COMENTARII

  Miercuri, la emisiunea ”CulTOUR”, de la 17.30, la Happy Channel

  acum 18 ore

   Ediția de miercuri, 16 ianuarie, a emisiunii ”CulTOUR” o aduce în fața telespectatorilor pe marea actriță Maia Morgenstern. De la ora 17.30, vă invităm să o decoperiți pe marea actriță, într-un interviu de excepție. ” Refuzam perspectiva că...

  Marți, 15 ianuarie, la emisiunea ”CulTOUR”

  acum 1 zile

  O nouă zi, o nouă întâlnire cu Cristina Ciobăbnașu și Vlad Gherman. Unde? Când? La ce oră? La postul de televiziune Happy Channel. Marți, 15 ianuarie. De la ora 17.30, la emisiunea ”CulTOUR”.

  ASTĂZI, la emisiunea ”CulTOUR”

  acum 1 zile

  Cristina Ciobăbașu și Vlad Gherman vă invită, astăzi, de la ora 17.30, la o nouă întâlnire cu emisiunea ”CulTOUR”. De la ora 17.30, la postul de televiziune Happy Channel.

  Happy-interviu cu actrița Cosmina Dobrotă, alias Katia din ”Fructul Oprit”

  acum 4 zile

  Cosmina Dobrotă, actrița care o interpretează pe Katia a acordat un interviu postului Happy Channel, în care a vorbit despre filmele la care a plâns, dar și despre cărțile pe care le-a citit.

  Povestea nespusă a lui Marian Râlea: ”Sunt un actor cu multă șansă”

  acum 8 zile

  Invitat de Irina Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”, actorul Marian Râlea a depănat amintiri.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »