• JOI, 09 AUGUST 2018

  De ce trebuie să vedeți spectacolul ”Incendii”? Interviu cu Răzvan Enciu și Denis Hanganu, la ”PoveștiCOOL”

   ”Incendii”, pus în scenă la teatrul Bulandra din Capitală, este un proiect inedit: toți cei implicați în realizarea lui sunt tineri actori talentați de la regie, la actori). Spectacolul pornește de la textul scris de Wajdi Mouawad și este o dramă trăită de oameni în timpul războiulul, o poveste despre ură și iubire, o poveste despre durere.  

  Reporterul emisiunii ”PoveștiCool”, difuzată la Happy Channel, a realizat un interviu cu doi dintre actorii din distribuțuie: Răzvan Enciu (în rolul lul Simon) și Denis Hanganu (în rolul lui Wahab).

  Veniți și vedeți spectacolul. Pentru că este bun, pentru că are niște probleme care sunt tot timpul de actualitate, pentru că este bine să ne amintim că nu suntem singuri”, a fost îndemnul lui Răzvan Enciu către telespectatorii Happy Channel.

  De ce aș recomanda publicului să vină la Teatrul Bulandra să vadă spectacolul Incendii: pentru că tot auzim că tinerii actori nu mai sunt așa cum erau odinioară, iar eu tind să contest asta. De aceea, recomand publicului să vină la teatru, să îi vadă și pe tinerii actori și să le dăm o șansă”, a completat Denis Hanganu în interviul acordat emisiunii ”PoveștiCOOL”.

  COMENTARII

  Irina Margareta Nistor povestește cum a ajuns să traducă prima casetă, pe vremea comunismului

  acum 2 zile

  Considerată cea mai populară voce din perioada comunismului, Irina Margareta Nistor a povestit la emisiunea ”CulTOUR” cum a ajuns să dubleze filmele pe care românii le vedeau ”pe sub mână”, la aparatele video.

  În comunism, Irina Margareta Nistor era cea mai cunoscută voce din România, după Nicolae Ceaușescu

  acum 2 zile

  Despre acea perioadă povestește și Irina Margareta Nistor, la ”CulTOUR”, emisiunea difuzată de postul Happy Channel zilnic, de la ora 17.30, în reluare, de la 23.00.

  Andreas Petrescu, mărturisiri emoționante la “CulTOUR”: “Nu am renunțat la nimic, am câștigat foarte mult”

  acum 2 zile

  Scenarist și actor, Andreas Petrescu vorbește despre deschis atât despre viața alături de soție și copil, cât și despre perioada din timpul liceului și a facultății, astăzi de la ora 17.30 (în reluare, de la ora 23.00) , în cadrul emisiunii...

  Mihaela Ursuleasa s-a stins din viață la doar 33 de ani: "Cel mai dureros este că ea a fost singură când a murit"

  acum 2 zile

  Povestea Mihaelei Ursuleasa, considerată una dintre cele mai mari pianiste ale lumii , este spusă la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR” de cei care au cunoscut-o: mama ei, Puica Ursuleasa, Heinz Medjimorec, cel mai mare profesor de pian din Viena și soprana Felicia Filip....

  Irina Margareta Nistor, totul despre pasiunea ei pentru filme la “CulTOUR”

  acum 3 zile

  Telespectatorii o pot cunoaște mai bine pe Irina Margareta Nistor, astăzi, de la 17.30 (în reluare, de la ora 23.00), în cadrul emisiunii “CulTOUR” de la Happy Channel.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »