• JOI, 09 AUGUST 2018

  De ce trebuie să vedeți spectacolul ”Incendii”? Interviu cu Răzvan Enciu și Denis Hanganu, la ”PoveștiCOOL”

   ”Incendii”, pus în scenă la teatrul Bulandra din Capitală, este un proiect inedit: toți cei implicați în realizarea lui sunt tineri actori talentați de la regie, la actori). Spectacolul pornește de la textul scris de Wajdi Mouawad și este o dramă trăită de oameni în timpul războiulul, o poveste despre ură și iubire, o poveste despre durere.  

  Reporterul emisiunii ”PoveștiCool”, difuzată la Happy Channel, a realizat un interviu cu doi dintre actorii din distribuțuie: Răzvan Enciu (în rolul lul Simon) și Denis Hanganu (în rolul lui Wahab).

  Veniți și vedeți spectacolul. Pentru că este bun, pentru că are niște probleme care sunt tot timpul de actualitate, pentru că este bine să ne amintim că nu suntem singuri”, a fost îndemnul lui Răzvan Enciu către telespectatorii Happy Channel.

  De ce aș recomanda publicului să vină la Teatrul Bulandra să vadă spectacolul Incendii: pentru că tot auzim că tinerii actori nu mai sunt așa cum erau odinioară, iar eu tind să contest asta. De aceea, recomand publicului să vină la teatru, să îi vadă și pe tinerii actori și să le dăm o șansă”, a completat Denis Hanganu în interviul acordat emisiunii ”PoveștiCOOL”.

  COMENTARII

  Alexandra Velniciuc, dezvăluire surprinzătoare la ”CulTOUR”: ”Am un talent pe care nu l-am educat în niciun fel”

  acum 3 zile

  Alexandra Velniciuc face o dezvăluire surprinzătoare la ”CulTOUR”: ”Am un talent pe care nu l-am educat în niciun fel”.

  La doar 9 ani, Călin Popescu, alias Victor, din ”Fructul Oprit”, este un copil multitalentat

  acum 3 zile

  Călin Popescu, simpaticul și talentatul tânăr care îl interpretează “Fructul oprit” pe Victor, fiul Soniei (Michaela Prosan), a vorbit, la emisiunea ”CulTOUR”, despre pasiunile sale și despre experiența pe care o trăiește pe platourile de filmare ale serialului ce l-a adus în atenția telespectatorilor.

  Happy Channel vă invită la spectacolul muzical ”Cartea Junglei”

  acum 3 zile

   Ce faceți pe 11 și 12 decembrie? Emisiunea ”CulTOUR” vă lansează o invitație la un spectacol inedit, pentru întreaga familie: musicalul ”Cartea Junglei”. Spectacolul va avea loc la Palatul Național al Copiilor din București pe 11 și 12...

  AZI, la ”CulTOUR”, vă invităm acasă la Călin, puștiul minune din serialul ”Fructul Oprit”

  acum 4 zile

  Călin Popescu, simpaticul și talentatul tânăr care îl interpretează pe Victor în “Fructul oprit”, vorbește despre pasiunile sale, dar și despre frumoasa experiență pe care o trăiește pe platourile de filmare ale serialului.

  Iată cum arată camera lui Victor, puștiul care joacă în ”Fructul Oprit” în rolul lui Traian

  acum 4 zile

  Echipa emisiunii “CulTOUR” a ajuns acasă la frații Popescu, Victor (13 ani) și Călin (9 ani), doi băieți simpatici și talentați, pe care telespectatorii îi pot urmări în serialul “Fructul oprit”, difuzat miercurea, de la ora 20.00, la Antena1.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »