• MARTI, 07 AUGUST 2018

  Doru Trăscău, solistul trupei The Mono Jacks: "De când am devenit părinte sunt mai responsabil"

  Vocea lui Doru a devenit cunoscută iubitorilor muzicii rock în anii 2000, când trupa pe care a format-o, AB4, a câștigat premiul ”Best Romanian Act” la gala MTV Europe Music Awards. Pe lângă activitatea lui muzicală în actuala trupă, The Mono Jacks, Doru lucrează ca grafician. Doru Trăscău (vocals / guitar), Andrei Zamfir (guitar), Cristian Chiru (bass), John Ciurea (Tobe) sunt cei patru care formează trupa The Mono Jacks.

  La ”PoveștiCOOL”, poți afla povestea lui Doru Trăscău, vocalistul trupei The Mono Jacks. Tată a doi copii, Luca (11 ani) și Maia (5 ani), Doru Trăscău a declarat că aceștia au un cuvânt greu de spus în ceea ce privește activitatea lui muzicală. Invitat la emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare weekend, solistul trupei The Mono Jacks a mărturisit că își ia copiii la concertele sale în aer liber.

  Cum i s-a schimbat viața de când a devenit tată, ce planuri are cu trupa The Mono Jacks, aflați din interviul de mai jos.

  COMENTARII

  Alexandra Velniciuc, dezvăluire surprinzătoare la ”CulTOUR”: ”Am un talent pe care nu l-am educat în niciun fel”

  acum 3 zile

  Alexandra Velniciuc face o dezvăluire surprinzătoare la ”CulTOUR”: ”Am un talent pe care nu l-am educat în niciun fel”.

  La doar 9 ani, Călin Popescu, alias Victor, din ”Fructul Oprit”, este un copil multitalentat

  acum 3 zile

  Călin Popescu, simpaticul și talentatul tânăr care îl interpretează “Fructul oprit” pe Victor, fiul Soniei (Michaela Prosan), a vorbit, la emisiunea ”CulTOUR”, despre pasiunile sale și despre experiența pe care o trăiește pe platourile de filmare ale serialului ce l-a adus în atenția telespectatorilor.

  Happy Channel vă invită la spectacolul muzical ”Cartea Junglei”

  acum 3 zile

   Ce faceți pe 11 și 12 decembrie? Emisiunea ”CulTOUR” vă lansează o invitație la un spectacol inedit, pentru întreaga familie: musicalul ”Cartea Junglei”. Spectacolul va avea loc la Palatul Național al Copiilor din București pe 11 și 12...

  AZI, la ”CulTOUR”, vă invităm acasă la Călin, puștiul minune din serialul ”Fructul Oprit”

  acum 4 zile

  Călin Popescu, simpaticul și talentatul tânăr care îl interpretează pe Victor în “Fructul oprit”, vorbește despre pasiunile sale, dar și despre frumoasa experiență pe care o trăiește pe platourile de filmare ale serialului.

  Iată cum arată camera lui Victor, puștiul care joacă în ”Fructul Oprit” în rolul lui Traian

  acum 4 zile

  Echipa emisiunii “CulTOUR” a ajuns acasă la frații Popescu, Victor (13 ani) și Călin (9 ani), doi băieți simpatici și talentați, pe care telespectatorii îi pot urmări în serialul “Fructul oprit”, difuzat miercurea, de la ora 20.00, la Antena1.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »