• VINERI, 14 DECEMBRIE 2018

  Florin Zamfirescu, despre regretatul poet Nichita Stănescu: ”Nichita producea fenomene!”

  Au trecut 35 de ani de când poetul Nichita Stănescu a plecat dintre noi. La emisiunea ”CulTOUR”, actorul Florin Zamfirescu a depănat amintiri despre cel care i-a fost prieten și alături de care a petrecut momente memorabile.

  ”Bine că ne-am întâlnit în timpul vieții noastre și nu în timpul vieții altora”, au fost primele cuvinte rostite de Florin Zamfirescu la ediția specială ”CulTOUR”, citându-l pe Nichita Stănescu.

  Îmi face o mare plăcere să vorbesc despre un om de geniu pe care l-am cnoscut personal. I-am fost alături lui Nichita Stănescu în ultimii lui trei ani de viață. Mergeam des la el acasă și el venea foarte des la mine acasă, uneori zicând «Dragă, hai să ne mai întâlnim la tine, pentru că vreau să mai scap de atâția musafiri». La el, de dimineață până dimineață, intrau, ieșeau, toți erau bineveniți. Dora (n.r. soția lui Nichita Stănescu) era mereu în picioare și făcea câte o cafea. Nichita producea fenomene!”, și-a început Florin Zamfirescu firul amintirilor.

  Cum l-a cunoscut pe marele poet, despre ce discutau cei doi, de ce l-a certat Nichita Stănescu pe Florin Zamfirescu, aflați din clipul alăturat.

  COMENTARII

  Miercuri, la emisiunea ”CulTOUR”, de la 17.30, la Happy Channel

  acum 19 ore

   Ediția de miercuri, 16 ianuarie, a emisiunii ”CulTOUR” o aduce în fața telespectatorilor pe marea actriță Maia Morgenstern. De la ora 17.30, vă invităm să o decoperiți pe marea actriță, într-un interviu de excepție. ” Refuzam perspectiva că...

  Marți, 15 ianuarie, la emisiunea ”CulTOUR”

  acum 1 zile

  O nouă zi, o nouă întâlnire cu Cristina Ciobăbnașu și Vlad Gherman. Unde? Când? La ce oră? La postul de televiziune Happy Channel. Marți, 15 ianuarie. De la ora 17.30, la emisiunea ”CulTOUR”.

  ASTĂZI, la emisiunea ”CulTOUR”

  acum 1 zile

  Cristina Ciobăbașu și Vlad Gherman vă invită, astăzi, de la ora 17.30, la o nouă întâlnire cu emisiunea ”CulTOUR”. De la ora 17.30, la postul de televiziune Happy Channel.

  Happy-interviu cu actrița Cosmina Dobrotă, alias Katia din ”Fructul Oprit”

  acum 4 zile

  Cosmina Dobrotă, actrița care o interpretează pe Katia a acordat un interviu postului Happy Channel, în care a vorbit despre filmele la care a plâns, dar și despre cărțile pe care le-a citit.

  Povestea nespusă a lui Marian Râlea: ”Sunt un actor cu multă șansă”

  acum 8 zile

  Invitat de Irina Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”, actorul Marian Râlea a depănat amintiri.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »