• VINERI, 30 NOIEMBRIE 2018

  Nu e un banc perscăresc! Carmen Rădulescu a dezvăluit, la ”CulTOUR”, că este un mare pescar. Iată care a fost cea mai mare captură a sa

  Pentru prima dată a urcat pe o scenă la vârsta de 3 ani. Acum, o puteți urmări în fiecare sâmbătă, la Antena , în show-ul ”Te cunosc de undeva”. Este vorba despre Carmen Rădulescu, invitata acestei ediții a emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). Carmen Rădulescu a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.
  Interviul a fost realizat la filmărea edițitiei ”Te cunosc de undeva” în care Carmen Rădulescu a imitat-o pe regretata Mihaela Runceanu.

   

  - Ce răspundeați, în copilărie, la întrebarea ”Ce o să te faci când vei fi mare?”?

  - Actriță. Mi-am dorit tare mult să cochetez cu scena. Mi-am doriti tare mult să fiu actriță. Nu am reușit să fiu actriță, ci cântăreață. Prima mea ieșire pe scenă a fost la trei ani și jumătate, atunci am avut primul meu concert, pe atunci cântam la mandolină.

  - Ce vă place să faceți în timpul liber?

  - Să pescuiesc. Sunt un mare pescar și am prins, cel mai mare pesște, de 2,5 kilograme. O știucă. Prima dată în acea zi am dat la lansetă. Am mai pescuit pești mititei.

  - Care e cel mai frumos lucru cadou pe care l-ați primit de-a lungul vieții?

  - Bicicleta. Eu am început să merg pe bicicletă de la 5 ani. Până în clasa a patra nu au vrut a mei să îmi cumpere bicicletă. Și, într-o zi, când m-am întors de la școală, am găsit bicicleta în cutie.

  De ce a plâns după bicicleta sa, ce spune despre copilăria sa, dar și multe alte povești emoționante spuse de Carmen Rădulescu aflați din clipul alăturat.

  COMENTARII

  Alin Gheorghișan, mărturisiri emoționante despre cadoul care i-a schimbat viața

  acum 3 ore

   Alin Gheorghișan, actor la Teatrul de revistă „Constantin Tănase” și concurent al show-ului “Te cunosc de undeva!”, face mărturisiri emoționante, într-un interviu acordat emisiunii “CulTOUR”, despre cadoul care i-a schimbat viața, dar și...

  ”Am fost exmatriculată în clasa a XII-a”, a povestit Chris Simion-Mercurian la Happy Channel

  acum 22 ore

  Chris Simion-Mercurian a povestit, la Happy Channel, cum a ajuns să fie exmatriculată în ultimul an de liceu.

  La Happy Channel, Mihai Trăistariu a spus că are, deja, piesa câștigătoare pentru Eurovisionul cel mare. Va și dansa!

  acum 23 ore

  La Happy Channel, Mihai Trăistariu a vorbit, deschis, cât de bine câștigă din banii pentru concertele sale din noaptea de Revelion. În interviul pentru ”CulTOUR”, el a spus și ce piesă a pregătit pentru Eurovision.

  Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, primul om de zăpadă

  acum 1 zile

  Criss și Vlad continuă depănarea amintirilor de Crăciun la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

  Mihai Trăistariu: ”În copilărie nu am avut niciun Crăciun fericit. Ai mei nu sărbătoreau!”

  acum 1 zile

  Direct din platoul show-ului ”Te cunosc de undeva”, Mihai a răspuns întrebărilor emisiunii „CulTOUR”, dedicată Crăciunului.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »