• LUNI, 05 MARTIE 2018

  Acesta este spectacolul pus în scenă de Lamia Beligan, ca o ultimă dorință a tatălui ei, regretatul Radu Beligan

  Lamia Beligan și Liana Ceterchi sunt invitatele lui Rapha la această ediție de ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată sâmbăta și duminica, de la 15.30 (în reluare de luni până vineri, de la 15.30, și după miezul nopții de luni până joi).

  Cu cele două, Rapha a vorbit despre spectacolul ”Vivien Leigh: Ultima conferință de presă”, pus în scenă la Teatrul Național București.

  ”Spectacolul și-a avut debutul la Teatrul Excelsior și, după o viață tumultoasă, cu turnee, cu succese, cu festivaluri, am venit cu el acasă, la teatrul unde eu sunt angajată. E un început de viață nouă. E un nou început pentru acest spectacol”, a mărturisit Lamia Beligan la Happy Channel.

  În completare, Liana Ceterchi, a mărturisit că punerea în scenă a acestui spectacol a fost dorința regretatului Radu Beligan, tatăl Lamiei Beligan.

  Întregul interviu îl poți urmări în clipul de mai jos.

  Urmărește cu atenție această ediție și poți câștiga premii cool, apoi intră pe  pagina de Facebook Happy Day Happy Weekend.

  • Când va apărea postarea de #concurs, lasă un comentariu cu indiciul cerut
  • Prin tragere la sorți, în fiecare se va alege un telespectator norocos care va primi unul dintre drarurile alese cu grijă de Criss și Vlad
  • Fii pe fază când se va face tragerea la sorți și se va anunța câștigătorul.

  COMENTARII

  "Capcanele dietelor". Despre adevărul din spatele kilogramelor în plus

  acum 5 ore

  Despre cartea ”Capcanele dietelor”, despre cum putem adopta un stil de viață ce ne va permite să nu pierdem ”lupta” cu kilogramele, în clipul de mai jos.

  ”Carnea de porc a rămas cea mai «curată», nu este plină de tot felul de hormoni”, spune un medic nutriționist, la ”CulTOUR”

  acum 7 ore

  La emisiunea „CulTOUR” (difuzată de Happy Channel zilnic, de la ora 17.30), medicul nutiționist Laura Ene a spus care sunt alimentele pe care trebuie să le evităm, dacă vrem să adoptăm un stil de viață sănătos.

  Descoperă secretele unui machiaj perfect. AZI, la emisiunea ”CulTOUR”, la Happy Channel

  acum 8 ore

  Descoperă secretele unui machiaj perfect, indiferent de ocazie. AZI, la emisiunea ”CulTOUR”.

  Actorii și regizorul „The Nun” fac dezvăluri despre locurile din România, unde s-a filmat această peliculă horror

  acum 12 ore

  La emisiunea „CulTOUR” (difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30), Irina Margareta Nistor a vorbit despre această peliculă cu producatorul Cristi Bostănescu. Cum a fost la filmări, aflați și de la regizorul și actorii care au jucat în această peliculă.

  Andreas Petrescu, dezvăluiri din viața de familie: „Niciodată nu ne contrazicem în fața copilului”

  acum 1 zile

  Vă invităm să îl cunoașteți mai bine pe Andreas Petrescu, ”vocea” postului Happy Channel. La emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic, de la ora 17.30, de postul Happy Channel, Andreas ne-a prezentat frumoasa lui familie: soția, Augusta, și pe fiul lor, Luca.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »