• MIERCURI, 28 FEBRUARIE 2018

  Irina Margareta Nistor, față în față cu sosia ei, Ana Maria Moldovan

  A interpretat-o pe Irina argareta Nistor în”Chuck Norris vs Comunism”, documentar despre felul în care ajungeau filmel în casele românilor pe vremea comunismului.

  Actrița Ana Maria Moldovan este invitata Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”. Cum e și firesc, gazda emisiunii a dorit să afle cum a ajuns Ana Maria în rolul... Irinei Margareta Nistor în ”Chuck Norris vs comunism

  Am avut noroc, nu știu. La probă, mi-au dat un text cu pasaje dintr-un interviu de-al tău. Era un dat vocea ta pe casetele de filme. Simțeam că dacă nu era vocea ta pe filme, era un film prost. Vocea ta m-a acompaniat”, a povestit actrița.

  Despre acest documentar, dar și despre cariera ei de actriță, aflați direct de la Ana Maria Moldovan, în interviul realizat de Irina Margareta Nistor, la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de Happy Channel, sâmbăta și duminica, de la 15.30.

  COMENTARII

  "Capcanele dietelor". Despre adevărul din spatele kilogramelor în plus

  acum 5 ore

  Despre cartea ”Capcanele dietelor”, despre cum putem adopta un stil de viață ce ne va permite să nu pierdem ”lupta” cu kilogramele, în clipul de mai jos.

  ”Carnea de porc a rămas cea mai «curată», nu este plină de tot felul de hormoni”, spune un medic nutriționist, la ”CulTOUR”

  acum 7 ore

  La emisiunea „CulTOUR” (difuzată de Happy Channel zilnic, de la ora 17.30), medicul nutiționist Laura Ene a spus care sunt alimentele pe care trebuie să le evităm, dacă vrem să adoptăm un stil de viață sănătos.

  Descoperă secretele unui machiaj perfect. AZI, la emisiunea ”CulTOUR”, la Happy Channel

  acum 8 ore

  Descoperă secretele unui machiaj perfect, indiferent de ocazie. AZI, la emisiunea ”CulTOUR”.

  Actorii și regizorul „The Nun” fac dezvăluri despre locurile din România, unde s-a filmat această peliculă horror

  acum 12 ore

  La emisiunea „CulTOUR” (difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30), Irina Margareta Nistor a vorbit despre această peliculă cu producatorul Cristi Bostănescu. Cum a fost la filmări, aflați și de la regizorul și actorii care au jucat în această peliculă.

  Andreas Petrescu, dezvăluiri din viața de familie: „Niciodată nu ne contrazicem în fața copilului”

  acum 1 zile

  Vă invităm să îl cunoașteți mai bine pe Andreas Petrescu, ”vocea” postului Happy Channel. La emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic, de la ora 17.30, de postul Happy Channel, Andreas ne-a prezentat frumoasa lui familie: soția, Augusta, și pe fiul lor, Luca.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »