• VINERI, 09 NOIEMBRIE 2018

  La ”CoulTUR”, Monica Davidescu mărturisește că voia să devină... vânzătoare, nu actriță

   Monica Davidescu este invitata Cristinei Ciobănașu și a lui Vlad Gherman, la “CulTOUR”, ediție care se va difuza astăzi, 9 noiembrie, de la 17.30, la Happy Channel, în cadrul căreia publicul o poate cunoaște mai bine.

  În copilărie, la întrebarea “Ce vrei să te faci, când vei fi mare?”, obișnuia să răspundă doctor (de animale) sau vânzătoare. Viața i-a oferit însă un alt drum, pregătind-o din timp pentru meseria de actor, care a adus-o în fața publicului.

  Nu am știut niciodată că vreau să devin actriță. A fost ceva care m-a ales. În copilărie, imitam tot ce se arăta la televizor. După care, în clasa a XII-a, când profesorul meu de literatură povestea foarte frumos despre autorii pe care noi trebuia să-i învățăm, când ajungeam să spun lecția, mă gândeam: «Stai puțin, eu pot să povestesc mai bine, mai frumos, cu citate mai multe, chiar pot să învăț și o poezie, ca să-l impresionez». Era un fel de concurență neștiută și era, de fapt, concurența cu mine însămi. Când te pregătești pentru un rol, repeți de mai multe ori lucrurile”, povestește, ușor amuzată, Monica Davidescu. Ce mărturisiri mai face cunoscuta actriță, dar și alte detalii mai puțin știute despre ea, în emisiunea de la Happy Channel.

  Telespectatorii pot urmări interviul integral, astăzi, de la ora 17.30, la “CulTOUR”  (în reluare, de la 23.00).

  COMENTARII

  Mihai "Bubu" Cernea: ”Aș vrea să învăț să pilotez avioane”

  acum 10 ore

  Mihai "Bubu" Cernea, fostul coleg din LaLa Band cu Criss și Vlad, pe care l-ați putut urmări și la Happy Channel în serialul ”O grămadă de caramele”, realizat de Ruxandra Ion, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

  Mihai "Bubu" Cernea spune, la ”CulTOUR”, cum reacționează atunci când primește critici

  acum 11 ore

  Mihai ”Bubu” Cernea este invitatul lui Criss și Vlad la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). După ce ne-a mărturisit că și-ar dori să urmeze cursuri de pilotat avionul, Bubu ne face multe alte mărturisiri.

  Anca Androne a povestit, la Happy Channel, cum a ajuns să filmeze în junglă: ”Au găsit, într-un obiect de recuzită, un păianjen ucigaș”

  acum 1 zile

  Anca Androne, invitata Irinei Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”, a povestit despre cel mai recent proiect al său cinematografic. Este vorba despre un film, realizat în luna mai, pentru care a mers să filmeze tocmai în... junglă. ” Un regizor neamț a...

  Ana Baniciu: ”Îmi doream să ajung acasă să plâng”

  acum 1 zile

   Seria celor 61 de întrebări pentru Ana Baniciu continuă. După ce ne-a spus care este cel mai prețios sfat primit de la tatăl ei, cântărețul Mircea Baniciu, Ana răspunde în continuare întrebărilor emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic de...

  Bubu Cernea, la “CulTOUR”: “Nu aș putea trăi fără muzică”. AZI, 13 noiembrie, la Happy Channel

  acum 1 zile

  A pus pentru prima dată mâna pe tobe la vârsta de DOI ANI , iar de atunci continuă să se perfecționeze pe zi ce trece, în domeniul muzical, și să-și dezvolte aptitudinile artistice. Mihai Bubu Cernea este invitatul emisiunii “CulTOUR”, ediție care se va...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »