• JOI, 29 NOIEMBRIE 2018

  La emisiunea ”CulTOUR”, Alina Pușcaș a povestit cum o ajută Carmen Tănase la filmările pentru ”Fructul Oprit”

  Alina Pușcaș, alias Silvia, din serialul ”Fructul Oprit”, și, totodată, prezentatoarea show-ului ”Te cunosc de undeva” a vorbit despre oamenii care au ajutat-o în carieră. În cadrul interviului de 61 de întrebări pentru emisiunea ”CulTOUR”, Alina a spus cine a ajutat-o să descifreze tainele actoriei, dar și cum colaborează ea cu actrița Carmen Tănase la filmările pentru ”Fructul Oprit”.

  -Care e cel mai bun lucru pe care l-ai moștenit sau l-ai învățat de la părinții tăi?

  - Să fiu suficient de perseverentă în orice doresc. Ei mi-au dat genul ăsta de ambiție. Ei mi-au zis să nu renunț la un vis pe are îl am. În general, dacă îmi doresc ceva foarte mult, chiar dacă durează un an, doi, trei, cinci, zece, mă țin de el și funcționează la mine asta.

  -  Spune-ne persoana, sau persoanele, de la care consideri că ai învățat cel mai mult în viață.

  - Au fost multe persoanele de la care am învățat. Prietenii, profesorii din liceu, bunicii... Cam de peste tot am luat câte ceva. Aporopo de perioada când am început partea asta de televiziune, de la Magda Catone am învățat foarte multe. În serialul ”Narcisa Sălbatică” mi-a spus foarte multe secrete de actorie. Și de la Draga Olteanu am învățat foarte multe. Acum, de la Carmen Tănase.

  -  Care e cel mai bun sfat pe care l-ai primit?

  - Nu știu dacă e cel mai bun sfat, dar mi s-a părut cel mai haios. La un moment dat, cineva, mi-a spus ”Frește-te de bărbații mici de statură”. Prima dată, nu am înțeles exact de ce... Un alt sfat, foarte bun: nu trebuie să îți fie frică de nimeni și nimic dacă îți dorești ceva.

  De se s-a schimbat Silvia, personajul pe care Alina Pușcaș îl interpretează în serialul ”Fructul Oprit”, cu cine vorbește cel mai mult la telefon, ce o întreabă cel mai mult copiii ei, ce au spus când au văzut-o la televizor, aflați din clipul alăturat.

  COMENTARII

  Alin Gheorghișan, mărturisiri emoționante despre cadoul care i-a schimbat viața

  acum 3 ore

   Alin Gheorghișan, actor la Teatrul de revistă „Constantin Tănase” și concurent al show-ului “Te cunosc de undeva!”, face mărturisiri emoționante, într-un interviu acordat emisiunii “CulTOUR”, despre cadoul care i-a schimbat viața, dar și...

  ”Am fost exmatriculată în clasa a XII-a”, a povestit Chris Simion-Mercurian la Happy Channel

  acum 22 ore

  Chris Simion-Mercurian a povestit, la Happy Channel, cum a ajuns să fie exmatriculată în ultimul an de liceu.

  La Happy Channel, Mihai Trăistariu a spus că are, deja, piesa câștigătoare pentru Eurovisionul cel mare. Va și dansa!

  acum 23 ore

  La Happy Channel, Mihai Trăistariu a vorbit, deschis, cât de bine câștigă din banii pentru concertele sale din noaptea de Revelion. În interviul pentru ”CulTOUR”, el a spus și ce piesă a pregătit pentru Eurovision.

  Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, primul om de zăpadă

  acum 1 zile

  Criss și Vlad continuă depănarea amintirilor de Crăciun la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

  Mihai Trăistariu: ”În copilărie nu am avut niciun Crăciun fericit. Ai mei nu sărbătoreau!”

  acum 1 zile

  Direct din platoul show-ului ”Te cunosc de undeva”, Mihai a răspuns întrebărilor emisiunii „CulTOUR”, dedicată Crăciunului.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »