• LUNI, 26 NOIEMBRIE 2018

  ”L-am citit și am luat foc”, a mărturisit Vlad Zamfirescu, la Happy Channel, despre scenariul filmului ”Secretul fericirii”

  L-am citit și am luat foc. Adică, nu am văzut să se scrie așa în România. E mult prea bine scris, e mult prea viu. Sunt destul de reticent la textele românești. Un text bun cred că se scrie greu. După părerea mea, sunt puțini autori contemporani realmente valoroși”, aceasta este mărturisirea pe care Vlad Zamfirescu a făcut-o la ”CulTOUR”, emisiune difuzată zilnic de Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

  El a fost cucerit pe loc de scenariul primit. I-a plăcut atât de mult, încât și-a dorit să îl transforme în film. În timpul repetițiilor pentru film, lui Vlad Zamfirescu i-a încolțit ideea ca, înainte de lansarea peliculei, povestea să fie transpusă și pe scena de teatru.

  Deja o jucăm de 2-3 ani. De fiecare dată este sold out”, a declarat Vlad Zamfirescu.

  Cum a ajuns de la un scenariu, la film și, apoi, la piesa de teatru, Vlad Zamfirescu a povestit în ediția de weekend a emisiunii ”CulTOUR”, realizată de Irina Margareta Nistor.

  COMENTARII

  Alin Gheorghișan, mărturisiri emoționante despre cadoul care i-a schimbat viața

  acum 3 ore

   Alin Gheorghișan, actor la Teatrul de revistă „Constantin Tănase” și concurent al show-ului “Te cunosc de undeva!”, face mărturisiri emoționante, într-un interviu acordat emisiunii “CulTOUR”, despre cadoul care i-a schimbat viața, dar și...

  Florin Zamfirescu, despre regretatul poet Nichita Stănescu: ”Nichita producea fenomene!”

  acum 7 ore

  Au trecut 35 de ani de când poetul Nichita Stănescu a plecat dintre noi. La emisiunea ”CulTOUR”, actorul Florin Zamfirescu a depănat amintiri despre cel care i-a fost prieten și alături de care a petrecut momente memorabile.

  ”Am fost exmatriculată în clasa a XII-a”, a povestit Chris Simion-Mercurian la Happy Channel

  acum 22 ore

  Chris Simion-Mercurian a povestit, la Happy Channel, cum a ajuns să fie exmatriculată în ultimul an de liceu.

  La Happy Channel, Mihai Trăistariu a spus că are, deja, piesa câștigătoare pentru Eurovisionul cel mare. Va și dansa!

  acum 1 zile

  La Happy Channel, Mihai Trăistariu a vorbit, deschis, cât de bine câștigă din banii pentru concertele sale din noaptea de Revelion. În interviul pentru ”CulTOUR”, el a spus și ce piesă a pregătit pentru Eurovision.

  Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, primul om de zăpadă

  acum 1 zile

  Criss și Vlad continuă depănarea amintirilor de Crăciun la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »