• MARTI, 11 SEPTEMBRIE 2018

  Maia Morgenstern, interviu de excepție, la ”CulTOUR”: "Îmi place cum arată viața mea acum, în clipa asta"

   Maia Morgenstern, una dintre puținele actrițe din România care a lucrat alături de nume mari din cinematografia mondială, a acordat un interviu de excepție emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30. Ea a acceptat să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii. Prima dintre ele: ”Ești o persoană matinală?”.

  În timp ce-și savura ceaiul, marea actriță a răspuns:

  ”Da, îmi place foarte tare să mă trezesc devreme. Sunt o persoană matinală. Cel mai bine îmi merge dimineața. Mă caut, mă regăsesc”.

  Care este primul lucru pe care îl face după ce se trezește?

  ”Primul lucru pe care îl fac când mă dau jos din pat: continui întinderea pe care am început-o în pat, că m-a învățat tata de foarte mică. Dacă pot să fac oleacă de gimnastică...”

  Care este recordul de ore nedormite?

  ”48 de ore, în timpul filmării pentru Balanța, în regia lui Lucian Pintilie. Două zile nu am dormit”.

  Cât de mult îi place cum este viața sa, în acest moment?

  ”Îmi place cum arată viața mea acum, în clipa asta. Îmi place grozav!”

  Câte cafele bea pe zi, cum se descrie actrița în trei cuvinte, ce visa, în copilărie, să devină atunci când va crește, care este cel mai frumos lucru care i s-a întâmplat anul acesta, ce îi place să facă în timpul liber, la ce hobby nu ar renunța... întrebări ale căror răspunsuri le veți afla în clipul de mai jos.

  COMENTARII

  Mihai "Bubu" Cernea: ”Aș vrea să învăț să pilotez avioane”

  acum 4 ore

  Mihai "Bubu" Cernea, fostul coleg din LaLa Band cu Criss și Vlad, pe care l-ați putut urmări și la Happy Channel în serialul ”O grămadă de caramele”, realizat de Ruxandra Ion, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

  Mihai "Bubu" Cernea spune, la ”CulTOUR”, cum reacționează atunci când primește critici

  acum 6 ore

  Mihai ”Bubu” Cernea este invitatul lui Criss și Vlad la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). După ce ne-a mărturisit că și-ar dori să urmeze cursuri de pilotat avionul, Bubu ne face multe alte mărturisiri.

  Anca Androne a povestit, la Happy Channel, cum a ajuns să filmeze în junglă: ”Au găsit, într-un obiect de recuzită, un păianjen ucigaș”

  acum 22 ore

  Anca Androne, invitata Irinei Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”, a povestit despre cel mai recent proiect al său cinematografic. Este vorba despre un film, realizat în luna mai, pentru care a mers să filmeze tocmai în... junglă. ” Un regizor neamț a...

  Ana Baniciu: ”Îmi doream să ajung acasă să plâng”

  acum 23 ore

   Seria celor 61 de întrebări pentru Ana Baniciu continuă. După ce ne-a spus care este cel mai prețios sfat primit de la tatăl ei, cântărețul Mircea Baniciu, Ana răspunde în continuare întrebărilor emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic de...

  Bubu Cernea, la “CulTOUR”: “Nu aș putea trăi fără muzică”. AZI, 13 noiembrie, la Happy Channel

  acum 1 zile

  A pus pentru prima dată mâna pe tobe la vârsta de DOI ANI , iar de atunci continuă să se perfecționeze pe zi ce trece, în domeniul muzical, și să-și dezvolte aptitudinile artistice. Mihai Bubu Cernea este invitatul emisiunii “CulTOUR”, ediție care se va...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »