• MARTI, 27 FEBRUARIE 2018

  O seară de balet de neuitat la Opera Națională București. Asta și-a propus Vlad să îi ofere lui Criss

   O seară de balet de neuitat. Asta și-a propus Vlad să îi ofere lui Criss. Așa că au mers la Opera Națională București la un spectacol ce reunește două lucrări de excepție: ”Iubire nesfârșită”, de Ludwig van Beethoven și ”Sacre du Printemps”, de Igor Stravinski, care poartă semnătura celebrului regizor și coregraf Renato Zanella. Un spectacol la care publicul a aplaudat continuu timp de 15 minute, la finalul reprezentației.

  Despre acest spectacol Rapha vă oferă mai multe detalii, la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de Happy Channel sâmbătă și duminică, de la 15.30.

  Mi-am dorit doar ca trupa de balet să reușească, după foarte multă muncă, muncă grea. Întotdeauna am crezut că este esențial să lucrezi pe bucăți muzicale ce scot în evidență potențialul dansatorilor. Iar baletul de aici are atât de mult talent”, a declarat însuși Renato Zanella, într-un interviu acordart în exclusivitate pentru Happy Channel

  Imagini din spectacol, dar și interviul integral cu Renato Zanella puteți urmări în clipul de mai jos.

  COMENTARII

  "Capcanele dietelor". Despre adevărul din spatele kilogramelor în plus

  acum 5 ore

  Despre cartea ”Capcanele dietelor”, despre cum putem adopta un stil de viață ce ne va permite să nu pierdem ”lupta” cu kilogramele, în clipul de mai jos.

  ”Carnea de porc a rămas cea mai «curată», nu este plină de tot felul de hormoni”, spune un medic nutriționist, la ”CulTOUR”

  acum 7 ore

  La emisiunea „CulTOUR” (difuzată de Happy Channel zilnic, de la ora 17.30), medicul nutiționist Laura Ene a spus care sunt alimentele pe care trebuie să le evităm, dacă vrem să adoptăm un stil de viață sănătos.

  Descoperă secretele unui machiaj perfect. AZI, la emisiunea ”CulTOUR”, la Happy Channel

  acum 8 ore

  Descoperă secretele unui machiaj perfect, indiferent de ocazie. AZI, la emisiunea ”CulTOUR”.

  Actorii și regizorul „The Nun” fac dezvăluri despre locurile din România, unde s-a filmat această peliculă horror

  acum 12 ore

  La emisiunea „CulTOUR” (difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30), Irina Margareta Nistor a vorbit despre această peliculă cu producatorul Cristi Bostănescu. Cum a fost la filmări, aflați și de la regizorul și actorii care au jucat în această peliculă.

  Andreas Petrescu, dezvăluiri din viața de familie: „Niciodată nu ne contrazicem în fața copilului”

  acum 1 zile

  Vă invităm să îl cunoașteți mai bine pe Andreas Petrescu, ”vocea” postului Happy Channel. La emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic, de la ora 17.30, de postul Happy Channel, Andreas ne-a prezentat frumoasa lui familie: soția, Augusta, și pe fiul lor, Luca.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »