• MARTI, 10 APRILIE 2018

  Ce se va întâmpla cu Opera Națională București? Interviu cu directorul interimar Ștefan Ignat

   La emisiunea ”PoveștiCOOL”, reporterul Rapha a realizat un interviu cu tenorul Ștefan Ignat, directorul al Operei Naționale București. Direct de la acesta am aflat ce urmează să se întâmple cu această instituție. 

  Am planuri frumoase, așa cum am făcut și în cele două luni de când sunt interimar. Prima mare realizare este a doua premieră pentru «Don Carlo». Mi-am dorit întotdeauna să joc în această operă și să o pun în scenă. Avem multe alte proiecte. Avem «Cavalleria»  și «Paiațele»«Frumoasa adormită» - în luna mai, «Trubadurul» - în luna iunie. Am reluat operele pentru copii, care au fost scoase total din repertoriu. Am reluat «Flautul fermecat», în versiune pentru copii. Vom relua «Hansel și Gretel», am relut «Motanul încălțat». Iată, în două luni, am făcut din operă ceva viu”, a declarat Ștefan Ignat la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de Happy Channel, sâmbăta și duminica, de la ora 15.30 (în reluare de luni până vineri, de la 15.30 și după miezul nopții, de luni până joi).

  Despre premiera spectacolului ”Don Carlo”, dar și alte povești frumoase aflați din clipul de mai jos. 

  COMENTARII

  Astăzi, la “CulTOUR”, ediție specială despre pianista Mihaela Ursuleasa: “Putea face orice. Era un miracol viu”

  acum 17 ore

   Ediția “CulTOUR”, pe care Happy Channel o va difuza miercuri (19 septembrie), de la ora 17.30, aduce în fața publicului povestea uneia dintre cele mai talentate artiste autohtone, Mihaela Ursuleasa. Telespectatorii vor putea astfel să descopere mai multe lucruri despre...

  La ”CulTOUR”, despre pasiunile Reginei Maria: pictura, costumul popular românesc, scrisul și grădinile cu flori

  acum 1 zile

  La emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30, putem afla care au fost hobby-urile celei mai iubite Regine a țării noastre. Istoricul Macrina Oproiu vorbește despre pasiunile Reginei.

  Medeea Marinescu, actrița din "Maria, Mirabela": ”Noi jucam la cadru cu niște animăluțe din plastilină”

  acum 1 zile

   Medeea Marinescu, actrița care a fost una dintre protagonistele din celebrul film "Maria, Mirabela", a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel, câteva lucruri din culisele realizării acestei pelicule în care actorii au ca parteneri...

  „Regina Maria a fost unul dintre cei mai importanți oameni politici ai României”, spune Constantin Bălăceanu Stolnici la „CulTOUR”

  acum 1 zile

  Apreciatul academician Constantin Bălăceanu Stolnici, istoricul Macrina Oproiu, criticul de film Irina Margareta Nistor sunt cei care ne spun povestea vieții celei mai iubite dintre reginele României la ”CulTOUR”, emisiune difuzată de postul Happy Channel zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la ora 23.00).

  Irina Margareta Nistor a mărturisit la ”CulTOUR” că voia să se facă... poștaș sau florăreasă

  acum 2 zile

  La emisiunea ”CulTOUR”, vă prezentăm portretul Irinei Margareta Nistor. 61 de întrebări pentru apreciatul critic de film.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »