• MARTI, 27 FEBRUARIE 2018

  ”Când eram mică, pe la 4 ani, ziceam că vreau să mă fac Teatru”, spune actrița Ioana Calotă

   La ”HappyCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, ai un interviu cu actrița Ioana Calotă despre cariera ei, dar și despre piesa ,,Asta-i ciudat”, ce se joacă la Teatrul Nottara, din București, o readaptare în regia Dianei Lupescu.

  Eram mică mică de tot și ascultam povești la Teatru radiofinic și pe plăcile de vinil, așa mi-a venit dorința să mă fac actriță și să întruchipez personaje de poveste. Dar și de la faptul că mama mea era artistă. Când eram mică, pe la 4 ani, ziceam că vreau să mă fac Teatru...”, mărturisește Ioana Calotă în interviul acordat emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată la Happy Channel sâmbăta și duminica, de la 15.30.

  Despre piesa ”Asta-i ciudat”, Ioana Calotă, spune că are o poveste frumoasă. Care este această poveste, aflați din interviul de mai jos:

  COMENTARII

  "Capcanele dietelor". Despre adevărul din spatele kilogramelor în plus

  acum 5 ore

  Despre cartea ”Capcanele dietelor”, despre cum putem adopta un stil de viață ce ne va permite să nu pierdem ”lupta” cu kilogramele, în clipul de mai jos.

  ”Carnea de porc a rămas cea mai «curată», nu este plină de tot felul de hormoni”, spune un medic nutriționist, la ”CulTOUR”

  acum 7 ore

  La emisiunea „CulTOUR” (difuzată de Happy Channel zilnic, de la ora 17.30), medicul nutiționist Laura Ene a spus care sunt alimentele pe care trebuie să le evităm, dacă vrem să adoptăm un stil de viață sănătos.

  Descoperă secretele unui machiaj perfect. AZI, la emisiunea ”CulTOUR”, la Happy Channel

  acum 9 ore

  Descoperă secretele unui machiaj perfect, indiferent de ocazie. AZI, la emisiunea ”CulTOUR”.

  Actorii și regizorul „The Nun” fac dezvăluri despre locurile din România, unde s-a filmat această peliculă horror

  acum 12 ore

  La emisiunea „CulTOUR” (difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30), Irina Margareta Nistor a vorbit despre această peliculă cu producatorul Cristi Bostănescu. Cum a fost la filmări, aflați și de la regizorul și actorii care au jucat în această peliculă.

  Andreas Petrescu, dezvăluiri din viața de familie: „Niciodată nu ne contrazicem în fața copilului”

  acum 1 zile

  Vă invităm să îl cunoașteți mai bine pe Andreas Petrescu, ”vocea” postului Happy Channel. La emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic, de la ora 17.30, de postul Happy Channel, Andreas ne-a prezentat frumoasa lui familie: soția, Augusta, și pe fiul lor, Luca.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »