• JOI, 27 DECEMBRIE 2018

  Primul premiu pentru interpretare, Marian Râlea l-a primit la... grădiniță

  El este Magicianul, cel care a adus bucurie în inimile atâtor generații de copii. Dar, asemeni unui cameleon, Marian Râlea a făcut un rol magistral interpretat în piesa ”Crimă și Pedeapsă”. La Happy Channel l-ați putut urmări interpretându-l pe simpaticul și amuzantul Tănase, din ”O grămadă de caramele”, iar la Antena 1, el îi dă viață olteanului Sile Boască din ”Fructul Oprit”. Invitat de Irina Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”, Marian Râlea și-a amintit cu nostalgie de serbarea la grădiniță. Primul său rol, la gărdiniță, a fost acela al unui băiat neascultător, care a căzut cu trotineta.

  Cred că mai am acasă, la mama, o poză cu mine, eu ținând trotineta. Aveam și o diplomă, pentru că am fost cel mai bun”, a povestit Marian Râlea la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

  Primele filme le-a făcut în timpul facultății: ”Dacă eram aleși să jucăm într-un film, era o izbândă pentru noi, dacă eram aleși! Dar, primul film mare în care am fost a fost «Buletin de București»”.

  COMENTARII

  Miercuri, la emisiunea ”CulTOUR”, de la 17.30, la Happy Channel

  acum 18 ore

   Ediția de miercuri, 16 ianuarie, a emisiunii ”CulTOUR” o aduce în fața telespectatorilor pe marea actriță Maia Morgenstern. De la ora 17.30, vă invităm să o decoperiți pe marea actriță, într-un interviu de excepție. ” Refuzam perspectiva că...

  Marți, 15 ianuarie, la emisiunea ”CulTOUR”

  acum 1 zile

  O nouă zi, o nouă întâlnire cu Cristina Ciobăbnașu și Vlad Gherman. Unde? Când? La ce oră? La postul de televiziune Happy Channel. Marți, 15 ianuarie. De la ora 17.30, la emisiunea ”CulTOUR”.

  ASTĂZI, la emisiunea ”CulTOUR”

  acum 1 zile

  Cristina Ciobăbașu și Vlad Gherman vă invită, astăzi, de la ora 17.30, la o nouă întâlnire cu emisiunea ”CulTOUR”. De la ora 17.30, la postul de televiziune Happy Channel.

  Happy-interviu cu actrița Cosmina Dobrotă, alias Katia din ”Fructul Oprit”

  acum 4 zile

  Cosmina Dobrotă, actrița care o interpretează pe Katia a acordat un interviu postului Happy Channel, în care a vorbit despre filmele la care a plâns, dar și despre cărțile pe care le-a citit.

  Povestea nespusă a lui Marian Râlea: ”Sunt un actor cu multă șansă”

  acum 8 zile

  Invitat de Irina Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”, actorul Marian Râlea a depănat amintiri.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »