• MARTI, 14 AUGUST 2018

  Iată ce spune regizorul Erwin Simsensohn, despre piesa de teatru ”Cursa de șoareci”, tradusă de Irina Margareta Nistor

  Irina Margareta Nistor, gazda emisiunii „CineCOOL”, difuzată duminica, de la 14.30, de Happy Channel, este cea care semnează traducerea piesei „Cursa de șoareci”, scrisă de Agatha Christie. Echipa ”PoveștiCOOL” a realizat un interviu cu regizorul Erwin Simsensohn, cel care a pus în scenă ”Cursa de șoareci”, la TNB.

  În Londra, ”Cursa de șoareci” a avut premiera pe West End, în 1952. Este considerat cel mai longeviv spectacol din istoria teatrului, jucându-se de aproape 66 de ani fără întrerupere: a avut deja peste 27.000 de reprezentații, iar din distribuție au făcut parte de-a lungul timpului mai mult de 400 de actori.

  Piesa are foarte mult succes pentru că este atât de emblematică scriiturii Agathei Christie, pe de-o parte. Pe de altă parte, e o piesă care oferă posibilitatea unui spectacol deschis tuturor membrilor unei famiii. Are foarte multe nunațe: are umor, și teribilism, și goază, făcându-l accesibil tuturor categoriilor de public”, a declarat regizorul piesei ”Cursa de șoareci”, la emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel sâmbătă și duminică, de la ora 14.30 (în reluare de la 15.30 - de luni până vineri - și după miezul nopții, de luni până joi).

  În clipul de mai jos urmăriți un interviu de excepție cu Erwin Simsensohn, dar și cu actorii Lari Giorgescu și Ileana Olteanu.

  COMENTARII

  Irina Margareta Nistor povestește cum a ajuns să traducă prima casetă, pe vremea comunismului

  acum 2 zile

  Considerată cea mai populară voce din perioada comunismului, Irina Margareta Nistor a povestit la emisiunea ”CulTOUR” cum a ajuns să dubleze filmele pe care românii le vedeau ”pe sub mână”, la aparatele video.

  În comunism, Irina Margareta Nistor era cea mai cunoscută voce din România, după Nicolae Ceaușescu

  acum 2 zile

  Despre acea perioadă povestește și Irina Margareta Nistor, la ”CulTOUR”, emisiunea difuzată de postul Happy Channel zilnic, de la ora 17.30, în reluare, de la 23.00.

  Andreas Petrescu, mărturisiri emoționante la “CulTOUR”: “Nu am renunțat la nimic, am câștigat foarte mult”

  acum 2 zile

  Scenarist și actor, Andreas Petrescu vorbește despre deschis atât despre viața alături de soție și copil, cât și despre perioada din timpul liceului și a facultății, astăzi de la ora 17.30 (în reluare, de la ora 23.00) , în cadrul emisiunii...

  Mihaela Ursuleasa s-a stins din viață la doar 33 de ani: "Cel mai dureros este că ea a fost singură când a murit"

  acum 2 zile

  Povestea Mihaelei Ursuleasa, considerată una dintre cele mai mari pianiste ale lumii , este spusă la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR” de cei care au cunoscut-o: mama ei, Puica Ursuleasa, Heinz Medjimorec, cel mai mare profesor de pian din Viena și soprana Felicia Filip....

  Irina Margareta Nistor, totul despre pasiunea ei pentru filme la “CulTOUR”

  acum 3 zile

  Telespectatorii o pot cunoaște mai bine pe Irina Margareta Nistor, astăzi, de la 17.30 (în reluare, de la ora 23.00), în cadrul emisiunii “CulTOUR” de la Happy Channel.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »