• MIERCURI, 26 SEPTEMBRIE 2018

  Trucuri pentru o înfățișare impecabilă la orice oră "Pentru buze trebuie să aveți cel puțin două contururi"

  Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, după ce a dezvăluit ce trebuie să conțină trusa de machiaj a unei femei, make-up artistul Isabel Strat ne spune la ce trucuri de machiaj să apelăm  pentru a arăta bine la orice oră.

  Când vine vorba de conturarea buzelor, make-up artistul recomandă utilizarea nu a unui singur creion, ci a două:

  Pentru buze, recomand să avem cel puțin două contururi de buze, și anume un creion nude, care poate merge spre un nude roze sau maro, și un creion contur roșu sau într-o culoare vibrantă. Culoarea conturului trebuie să fie foarte apropiată de cea a rujului. Atunci când machiem buzdele, trebuie să avem grijă ca ele să nu fie uscate”, a explicat Isabel la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

  Cum se poate realiza machiajul buzelor uscate? Câte pensule trebuie să aibă o femeie în trusa de cosmetice și cum se folosesc ele? Dacă se umezește sau nu burețelul înainte de aplicarea fondului de ten? Răspunsurile le aflați în clipul de mai jos.

  COMENTARII

  Carmen Simionescu, AZI, la emisiunea ”CulTOUR”: “Începe un nou capitol”

  acum 4 ore

  Invitată la “CulTOUR”, Carmen Simionescu a dezvăluit care sunt doleanțele ei mari. “Moșule, vreau să-mi aduci liniște, răbdare, și vreau să-mi aduci echilibru”, a spus ea.

  Cel mai frumos vis de Crăciun al acestor copii este ca părinții lor să se împace

  acum 5 ore

  ”Crăciun în Palm Springs”, miercuri, 19 decembrie, de la ora 18.00, la Happy Channel.

  Întrebări... ”Crăciunești”, pentru Ana Baniciu, la ”CulTOUR”. Iată care a fost cel mai ciudat cadou pe care i l-a cerut Moșului

  acum 7 ore

  Cum arată Crăciunul ideal? Ce îi place la Crăciun? Cum arată Moș Crăciun? Doar trei dintre cele 61 de întrebări ”Crăciunești” cărora Ana Baniciu le-a răspuns la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Criss și Vlad și difuzată de postul Happy Channel, zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

  Ce așteaptă Ana Baniciu de la Moș Crăciun. Ne spune azi, la emisiunea ”CulTOUR”

  acum 23 ore

  Telespectatorii pot urmări interviul integral cu îndrăgita cântăreață, astăzi, de la ora 17.30 (în reluare, de la ora 23.00), la Happy Channel.

  Actrița Victoria Cociaș, la ”CulTOUR”: "Primul film pe care l-am văzut a fost «King Kong». M-a speriat"

  acum 1 zile

  O viață ca un film. O iubire ca în filme. O carieră actoricească de admirat. Toate acestea sunt ale actriței Victoria Cociaș, invitata Irinei Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »