• LUNI, 03 DECEMBRIE 2018

  Tudor Gherghe a vorbit, la emisiunea ”CulTOUR”, despre propunerile primite de a ocupa funcții în Guvernul României

  Cum arată România văzută prin ochii marelui artist Tudor Gheorghe? O spune chiar domnia sa, în interviul acordat în exclusivitate emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la ora 23.00).

  Ceea ce trebuie să vă spun domniilor voastre este faptul că mi-a dat Dumnezeu șansa să bântui țara asta din nord în sud, din est în vest de două ori pe an. Așa cum se știe, eu fac două spectacole cu acoperire națională de două ori pe an. Bătând cu mașina drumurile țării, am posibilitatea să văd. Sunt un om al detaliilor, un om care nu doar privește și se uită, ci și înțelege ce privește. Îmi place să mă duc în piețe, îmi place să vorbesc cu oamenii, nu fac parte din categoria de oameni care se ferește de oameni, să nu îi asalteze cu cereri de autografe. Încerc să fiu normal. N-are sens să mă plâng că nu avem autostrăzi. Asta se vede. Dar mă uit și la altceva: mă uit cum se deplânge soarta acestei țări din București de niște oameni care nu știu dacă ies foarte mult din studio. Dar eu am posibilitatea să ies și să văd câte lucruri frumoase s-au făcut în țara asta”, mărturisește maestrul încă de la începutul interviului acordat emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

  Care sunt acele lucruri frumoase ce au dus la schimbarea României despre care vorbește maestrul Tudor Gheorghe, la ce capitol România este deficitară, despre propunerile de a ocupa funcții în Guvernul României, aflați din clipul alăturat.

  Eu sunt un om care vede mereu partea plină a paharului. Eu am să vorbesc mai mult despre lucrurile bune care s-au făcut în țara asta. S-au făcut lucruri multe, lucruril frumoase, la nivel mic”, a explicat Tudor Gheorghe.

  COMENTARII

  Alin Gheorghișan, mărturisiri emoționante despre cadoul care i-a schimbat viața

  acum 4 ore

   Alin Gheorghișan, actor la Teatrul de revistă „Constantin Tănase” și concurent al show-ului “Te cunosc de undeva!”, face mărturisiri emoționante, într-un interviu acordat emisiunii “CulTOUR”, despre cadoul care i-a schimbat viața, dar și...

  Florin Zamfirescu, despre regretatul poet Nichita Stănescu: ”Nichita producea fenomene!”

  acum 8 ore

  Au trecut 35 de ani de când poetul Nichita Stănescu a plecat dintre noi. La emisiunea ”CulTOUR”, actorul Florin Zamfirescu a depănat amintiri despre cel care i-a fost prieten și alături de care a petrecut momente memorabile.

  ”Am fost exmatriculată în clasa a XII-a”, a povestit Chris Simion-Mercurian la Happy Channel

  acum 23 ore

  Chris Simion-Mercurian a povestit, la Happy Channel, cum a ajuns să fie exmatriculată în ultimul an de liceu.

  La Happy Channel, Mihai Trăistariu a spus că are, deja, piesa câștigătoare pentru Eurovisionul cel mare. Va și dansa!

  acum 1 zile

  La Happy Channel, Mihai Trăistariu a vorbit, deschis, cât de bine câștigă din banii pentru concertele sale din noaptea de Revelion. În interviul pentru ”CulTOUR”, el a spus și ce piesă a pregătit pentru Eurovision.

  Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, primul om de zăpadă

  acum 1 zile

  Criss și Vlad continuă depănarea amintirilor de Crăciun la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »