• MIERCURI, 13 IUNIE 2018

  Victor Rebengiuc vorbește despre copilăria sa: ”Am fost crescuți de bunicii materni”

  Invitatul acestei ediții de ”CineCOOL”, realizată de Irina Margareta Nistor, este Victor Rebengiuc, marele actor ce a interpretat mai mult de 50 de personaje de teatru și a jucat în peste 70 de filme.

  Am fost crescuți de bunicii materni. Tata mare muncea de dimineață până seara. Mama mare ne creștea pe noi (n.r. și pe fratele actorului). Eram doi. Maică-mea avea și ea serviciu, era tânără, avea 22-23 de ani, părăsită de soț, avea doi copii, nu avea timp să meargă la teatru. Avea colegi de serviciu care făceau Conservatorul”.

  Actorul a povestit că, ulterior, unii dintre colegii de serviciu ai mamei sale au ajuns actori și chiar a jucat alături de ei: ”Mă întrebau: «Tu ești gâgâlicea aia?». Ei veneau seara, după spectacol, acasă la noi și ne vedeau. 

  După o experiență de dublaj de desene animate, Victor Rebengiuc a mărturisit că nu își mai dorește să repete acest lucru. Motivul:

  A fost singurul dublaj pe care lam făcut. Nu mai vreau să fac asta. Mi-e greu, mi-e foarte greu să fac asta. Ei mă pun să fac ca ăla, ca pesonajul. Lasă-mă să găsesc eu ceva! Nu m-a mai interesat genul ăsta de muncă să fac dublaj la filmele de desene animate. A fost o experiență care nu mi-a plăcut deloc”, a mărturisit Victor Rebengiuc la ”CineCOOL”, pastila de teatru și film din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 14.30.

  COMENTARII

  Medeea Marinescu, actrița din "Maria, Mirabela": ”Noi jucam la cadru cu niște animăluțe din plastilină”

  acum 4 ore

   Medeea Marinescu, actrița care a fost una dintre protagonistele din celebrul film "Maria, Mirabela", a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel, câteva lucruri din culisele realizării acestei pelicule în care actorii au ca parteneri...

  „Regina Maria a fost unul dintre cei mai importanți oameni politici ai României”, spune Constantin Bălăceanu Stolnici la „CulTOUR”

  acum 5 ore

  Apreciatul academician Constantin Bălăceanu Stolnici, istoricul Macrina Oproiu, criticul de film Irina Margareta Nistor sunt cei care ne spun povestea vieții celei mai iubite dintre reginele României la ”CulTOUR”, emisiune difuzată de postul Happy Channel zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la ora 23.00).

  Irina Margareta Nistor a mărturisit la ”CulTOUR” că voia să se facă... poștaș sau florăreasă

  acum 1 zile

  La emisiunea ”CulTOUR”, vă prezentăm portretul Irinei Margareta Nistor. 61 de întrebări pentru apreciatul critic de film.

  Ediție specială, despre fascinanta poveste a Reginei Maria, la emisiunea “CulTOUR”

  acum 1 zile

  Happy Channel oferă publicului său, la “CulTOUR”, o ediție specială despre una dintre cele mai importante personalități din istoria României, Regina Maria. Luni și marți, de la ora 17.30, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman invită telespectatorii să descopere povestea fascinantă a celei care a fost considerată cea mai frumoasă regină din Europa.

  Medeea Marinescu, actrița care a jucat în "Maria, Mirabela": "Nu am învățat nicio replică"

  acum 1 zile

  Invitată la emisiunea ”CulTOUR” (dufuzată de postul Happy Channel, zilnic, de la ora 17.30), actrița Medeea Marinescu a mărturisit că și acum este chemată la emisiuni în care să vorbească despre acest film.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »