• JOI, 13 SEPTEMBRIE 2018

  Vlad, la ”CulTOUR”: ”Cel mai greu a fost faptul că nu am avut voie să spun că Ioan trăiește”

  La emisiunea ”CulTOUR”, actorii din serialul ”Fructul Oprit” au vorbit despre cel de-al doilea sezon al serialului realizat de Ruxandra Ion și difuzat de Antena 1 în fiecare miercuri, de la ora 20.00.

  Vlad Gherman, cel care îl interpretează pe Ioan, a povestit despre revenirea personajului său în noul sezon și despre reacțiile telespectatorilor care, la finalul primului sezon, l-au ”bombardat” cu mesaje, rugându-l să le spună dacă Ioan a murit sau nu, dacă va reveni sau nu în cel de-al doilea sezon.

  Cel mai greu a fost faptul că nu am avut voie să spun că Ioan trăiește. Toată lumea era bulversată. Am primit zeci, sute de mesaje, atât eu, cât și pagina oficială de Facebook a serialului, în care telespectatorii spuneau: «Unde e Ioan, eu nu o să mă mai uit la serial dacă l-ați omorât pe Ioan...» Evident atunci când am postat poza cu mine și m-au văzut în primul episod din serial, toată lumea a fost în extaz. M-am bucurat tare mult. Nu m-am așteptat ca Ioan să aibă un impact atât de mare asupra oamenilor”, a povestit Vlad la ”CulTOUR”, emisiune difuzată de postul Happy Channel în fiecare zi, de la ora 17.30. 

  Urmăriți clipul de mai jos pentru a afla ce au povestit la emisiunea ”CulTOUR” și ceilalți actori din serialul ”Fructul Oprit”

  COMENTARII

  Irina Margareta Nistor povestește cum a ajuns să traducă prima casetă, pe vremea comunismului

  acum 2 zile

  Considerată cea mai populară voce din perioada comunismului, Irina Margareta Nistor a povestit la emisiunea ”CulTOUR” cum a ajuns să dubleze filmele pe care românii le vedeau ”pe sub mână”, la aparatele video.

  În comunism, Irina Margareta Nistor era cea mai cunoscută voce din România, după Nicolae Ceaușescu

  acum 2 zile

  Despre acea perioadă povestește și Irina Margareta Nistor, la ”CulTOUR”, emisiunea difuzată de postul Happy Channel zilnic, de la ora 17.30, în reluare, de la 23.00.

  Andreas Petrescu, mărturisiri emoționante la “CulTOUR”: “Nu am renunțat la nimic, am câștigat foarte mult”

  acum 2 zile

  Scenarist și actor, Andreas Petrescu vorbește despre deschis atât despre viața alături de soție și copil, cât și despre perioada din timpul liceului și a facultății, astăzi de la ora 17.30 (în reluare, de la ora 23.00) , în cadrul emisiunii...

  Mihaela Ursuleasa s-a stins din viață la doar 33 de ani: "Cel mai dureros este că ea a fost singură când a murit"

  acum 2 zile

  Povestea Mihaelei Ursuleasa, considerată una dintre cele mai mari pianiste ale lumii , este spusă la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR” de cei care au cunoscut-o: mama ei, Puica Ursuleasa, Heinz Medjimorec, cel mai mare profesor de pian din Viena și soprana Felicia Filip....

  Irina Margareta Nistor, totul despre pasiunea ei pentru filme la “CulTOUR”

  acum 3 zile

  Telespectatorii o pot cunoaște mai bine pe Irina Margareta Nistor, astăzi, de la 17.30 (în reluare, de la ora 23.00), în cadrul emisiunii “CulTOUR” de la Happy Channel.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »