• JOI, 13 SEPTEMBRIE 2018

  Vlad, la ”CulTOUR”: ”Cel mai greu a fost faptul că nu am avut voie să spun că Ioan trăiește”

  La emisiunea ”CulTOUR”, actorii din serialul ”Fructul Oprit” au vorbit despre cel de-al doilea sezon al serialului realizat de Ruxandra Ion și difuzat de Antena 1 în fiecare miercuri, de la ora 20.00.

  Vlad Gherman, cel care îl interpretează pe Ioan, a povestit despre revenirea personajului său în noul sezon și despre reacțiile telespectatorilor care, la finalul primului sezon, l-au ”bombardat” cu mesaje, rugându-l să le spună dacă Ioan a murit sau nu, dacă va reveni sau nu în cel de-al doilea sezon.

  Cel mai greu a fost faptul că nu am avut voie să spun că Ioan trăiește. Toată lumea era bulversată. Am primit zeci, sute de mesaje, atât eu, cât și pagina oficială de Facebook a serialului, în care telespectatorii spuneau: «Unde e Ioan, eu nu o să mă mai uit la serial dacă l-ați omorât pe Ioan...» Evident atunci când am postat poza cu mine și m-au văzut în primul episod din serial, toată lumea a fost în extaz. M-am bucurat tare mult. Nu m-am așteptat ca Ioan să aibă un impact atât de mare asupra oamenilor”, a povestit Vlad la ”CulTOUR”, emisiune difuzată de postul Happy Channel în fiecare zi, de la ora 17.30. 

  Urmăriți clipul de mai jos pentru a afla ce au povestit la emisiunea ”CulTOUR” și ceilalți actori din serialul ”Fructul Oprit”

  COMENTARII

  Mihai "Bubu" Cernea: ”Aș vrea să învăț să pilotez avioane”

  acum 4 ore

  Mihai "Bubu" Cernea, fostul coleg din LaLa Band cu Criss și Vlad, pe care l-ați putut urmări și la Happy Channel în serialul ”O grămadă de caramele”, realizat de Ruxandra Ion, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

  Mihai "Bubu" Cernea spune, la ”CulTOUR”, cum reacționează atunci când primește critici

  acum 6 ore

  Mihai ”Bubu” Cernea este invitatul lui Criss și Vlad la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). După ce ne-a mărturisit că și-ar dori să urmeze cursuri de pilotat avionul, Bubu ne face multe alte mărturisiri.

  Anca Androne a povestit, la Happy Channel, cum a ajuns să filmeze în junglă: ”Au găsit, într-un obiect de recuzită, un păianjen ucigaș”

  acum 22 ore

  Anca Androne, invitata Irinei Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”, a povestit despre cel mai recent proiect al său cinematografic. Este vorba despre un film, realizat în luna mai, pentru care a mers să filmeze tocmai în... junglă. ” Un regizor neamț a...

  Ana Baniciu: ”Îmi doream să ajung acasă să plâng”

  acum 22 ore

   Seria celor 61 de întrebări pentru Ana Baniciu continuă. După ce ne-a spus care este cel mai prețios sfat primit de la tatăl ei, cântărețul Mircea Baniciu, Ana răspunde în continuare întrebărilor emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic de...

  Bubu Cernea, la “CulTOUR”: “Nu aș putea trăi fără muzică”. AZI, 13 noiembrie, la Happy Channel

  acum 1 zile

  A pus pentru prima dată mâna pe tobe la vârsta de DOI ANI , iar de atunci continuă să se perfecționeze pe zi ce trece, în domeniul muzical, și să-și dezvolte aptitudinile artistice. Mihai Bubu Cernea este invitatul emisiunii “CulTOUR”, ediție care se va...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »