• MARTI, 16 SEPTEMBRIE 2014 • Cristina Popa

  Mirela Retegan. Femeia care ar putea preda cursuri despre magnetism

  Mirela Retegan, foto Adi Popa  

  Mirela Retegan e genul de om cu care ti-ai lasa copilul. I-ai da si finantele tale pe mana ca s-ar descurca mult mai bine decat tine. Nu mi-am putut lua ochii de la ea doua ore cit a tinut showul. Are o privire care spune doua lucruri deodata: o sa fie bine si eu stiu ce fac! La final imi venea sa ma duc sa ii spun: te pup, vorbim. Asa cum faci cu cineva cu care te stii bine. Si am plecat. Cu gandul ca intr-o zi o sa stau cu ea la o cafea…

  -------------

  Glumeam într-o zi povestind cu un prieten care își construiește cu har propria poveste, îi spuneam că eu cred că Dumnezeu se uită așa, de pe balcon și îi caută pe cei responsabili, pe cei are n-ar risipi un talent și ar duce o misiune la bun sfârșit. Și când îi găsește, le dă de lucru.

  Cred că eu sunt unul dintre muncitorii "ăia".

  Imi povesteai ca tatal tau a avut o reactie nu tocmai pe placul tau cind i-ai dat vestea. Nu i-a cazut bine ca lasai un job stabil pentru a pune bazele unei afaceri...

  Ai mei, oameni simpli, cu frica lui Dumnezeu și cu siguranța locului de muncă, au avut toată viața o problemă cu deciziile mele. Mama a fost foarte supărată când am plecat din postul de secretară de la CFR, cu salariu bun și permis de circulație la clasa I-a.

  Când am făcut firma și visam la ce-o să fie Zurli într-o zi, îi povesteam tatălui meu că o să facem multe petreceri, că o să am sute de costume și zeci de personaje, că o să cumpăr un microbuz pe care să-l colantez cu personajele mele și cu care o să străbat toată țara.

  Că toți copiii din România vor iubi Gașca Zurli și va veni o zi în care nici nu va mai trebui să muncesc, o să mă retrag în spate și de acolo o să am grijă de tot.

  O să merg în vacanțe și o să găsesc cei mai buni oameni care să ducă povestea mai departe. Iar tata, ardelean hâtru, îmi spunea "Bine că visezi cai verzi pe pereți…

  Du-te mai bine și caută-ți serviciu, angajează-te undeva, că o să-ți moară copilul de foame." Dar m-a ajutat enorm, chiar dacă nu credea în visul meu. Îi spuneam director executiv, pentru că executa orice era de făcut.

  Din fericire, a trăit destul cât să apuce să vadă că am reușit și a fost foarte mândru de mine.

  ------------

  Ce le spui femeilor care vor sa slabeasca?

  Eu o să-ți spun ceva care sper să fie înțeles ca atare. Eu am avut aproape 100 de kilograme, dar nu eram o nefericită. Nu mă simțeam bine, nu eram în echilibru, eram nemulțumită de toate kilogramele în plus. Dar nu eram nefericită. Eram iubită, dorită, aveam o familie, o carieră, am trăit una dintre cele mai prospere perioade din viața mea având aproape 100 de kilograme.

  CITEȘTE MAI MULT PE FIFISTIE.BLOGSPOT.RO

   

  Cristina Popa sau FIFI este producător TV. Vine în dotare cu o căldură extraordinară și o bunătate ce te fac instantaneu să simți că o cunoști de când lumea. O găsiți pe FIFI ȘTIE, blogul în care povestește provocările vieții unei femei super ocupate și divulgă necenzurat discuțiile pe care le are cu prietenele ei. Vei vedea, pe Fifi nu poți decât să o iubești! 

  În FIECARE MIERCURI, o găsești pe euforia.tv, cu o SUPER-RUBRICĂ 

  COMENTARII

  Runda "2k1". Teodora şi Denis, câștigătorii celei de-a 22-a ediții 2k1!

  acum 9 minute

  Teodora şi Denis au adunat cele mai multe puncte și s-au calificat în ultima probă. Iată cum au pariat și răspuns la întrebări câștigătorii celei de-a 22-a ediții 2k1!

  Maria Popovici, dezvăluire la 2k1: "Am făcut baie goală în mare"

  acum 26 minute

  Cuplurile din a 22-a ediție 2k1 care și-au făcut apariția în platou și sunt pregătite pentru marele test sunt Liliana şi Dragos, Maria şi Alex & Teodora şi Denis.

  Ion Ficior, ridicat de poliție

  acum 35 minute

  Torționarul Ion Ficior a fost ridicat de oamenii legi și escortat până la io secție de poliție unde urmează să fie amprentat.

  Clădire prăbușită, doi morți

  acum 37 minute

  O clădire s-a prăbușit în TImișoara pestr trei muncitori. Doi dintre aceștia au murit.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro