• JOI, 18 MAI 2017

  Bunicuța asta se mișcă la 88 de ani mai bine ca orice tinerică! Trebuie să-i vezi și pozele: e mai tare decât orice fotomodel!

  La vârsta la care mulți își trăiesc bătrânețile în liniște, pe prispa casei, sau stând pe bancă, o bunicuță din America face furori pe internet!

  La cei 88 de ani ai săi, Baddie Winkle are cont de Facebook, de Youtube și de Instagram. Și nu postează pe rețelele de socializare imagini cu botoșei croșetați de ea, sau orice altceva din preocupările clasice ale bunicuțelor. Baddie este o adevărată ”fashionistă”, cu peste DOUĂ MILIOANE de urmăritori!

  Ea se îmbracă ”glamour”, face ședințe foto asemeni fotomodelelor cu mult mai tinere decât ea. De altfel, femeia este o bună prietenă a celebrei Miley Cyrus, dar și a surorilor Kardashian, căci pe conturile sale sunt imagini în care ea se distrează alături de starurile amintite.

  Dai nu numai pozele ei fac furori, ci si clipurile sale. La cei 88 de ani, femeia dansează și se distrează de milioane. Ea și-a păstrat pofta de viață, chiar dacă a trecut prin două mari pierderi: soțul și fiul i-au murit acum ceva vreme.

  Baddie Winkle este considerată un model pentru cei care cred că distracția nu se termină odată cu instalarea bătrâneții. 

  Fotografii: Facebook

  COMENTARII

  TEST: Peste 80% dintre cei care au încercat să-l rezolve, l-au picat. Câți pești sunt în acvariu? Răspunsul te va surprinde!

  acum 3 zile

  Îți propunem un test simplu, care a pus însă în încurcătură numeroase persoane. Crezi că reușești să-l rezolvi? Testul de logică este simplu și banal, dar s-a dovedit înșelător pentru mulți internauți.  În imaginea din material...

  FOTO: Cum va arăta Delia la bătrânețe! Imaginea asta spune TOTUL!

  acum 4 zile

  Plina de energie si de culoare, asa va fi si mai tarziu!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro