• JOI, 18 MAI 2017

  Bunicuța asta se mișcă la 88 de ani mai bine ca orice tinerică! Trebuie să-i vezi și pozele: e mai tare decât orice fotomodel!

  La vârsta la care mulți își trăiesc bătrânețile în liniște, pe prispa casei, sau stând pe bancă, o bunicuță din America face furori pe internet!

  La cei 88 de ani ai săi, Baddie Winkle are cont de Facebook, de Youtube și de Instagram. Și nu postează pe rețelele de socializare imagini cu botoșei croșetați de ea, sau orice altceva din preocupările clasice ale bunicuțelor. Baddie este o adevărată ”fashionistă”, cu peste DOUĂ MILIOANE de urmăritori!

  Ea se îmbracă ”glamour”, face ședințe foto asemeni fotomodelelor cu mult mai tinere decât ea. De altfel, femeia este o bună prietenă a celebrei Miley Cyrus, dar și a surorilor Kardashian, căci pe conturile sale sunt imagini în care ea se distrează alături de starurile amintite.

  Dai nu numai pozele ei fac furori, ci si clipurile sale. La cei 88 de ani, femeia dansează și se distrează de milioane. Ea și-a păstrat pofta de viață, chiar dacă a trecut prin două mari pierderi: soțul și fiul i-au murit acum ceva vreme.

  Baddie Winkle este considerată un model pentru cei care cred că distracția nu se termină odată cu instalarea bătrâneții. 

  Fotografii: Facebook

  COMENTARII

  Ce face Vlad Gherman în pauzele de la filmările pentru “Fructul oprit”

  acum 2 zile

  Imagini de culise cu actorul din serialul Antenei 1.

  Vlad Gherman vă prezintă o variantă ”îmbunătățită” a lui Ioan, din ”Fructul Oprit”

  acum 7 zile

  Pe Vlad Gherman îl poți urmări în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1, în serialul ”Fructul Oprit”. Iar în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30, Vlad este la Happy Channel, unde, alături de Cristina Ciobănașu, prezintă ”PoveștiCOOL”, emisiune ce poate fi urmărită în reluare de luni până vineri, de la 15.30 și de luni până joi, după miezul nopții.

  10 fețe = 10 selfie-uri cu Vlad Gherman. Ție care îți place?

  acum 21 zile

  Iata o colectie de 10 selfie-uri cu Vlad Gherman.

  Vlad Gherman a fost ”atacat” la prima oră. A filmat totul cu telefonul

  acum 51 zile

  Atacatorul, așa că și-a înfipt colții în piciorul lui Vlad. Iar Vlad nu s-a supărat, dimpotrivă, s-a amuzat teribil. Și-a luat telefonul și l-a filmat pe atacator în timp ce se lupta cu piciorul lui.

  Sunt atât de amuzante! Uite cum se joacă pisicile Cristinei Ciobănașu

  acum 55 zile

  Amuzată, Criss le-a fotografiat pe cele două poznașe și a postat imaginea pe pagina sa de instagram, spre amuzamentul internauților.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »