• JOI, 15 FEBRUARIE 2018

  Criss și-a pus asta pe față, iar Vlad i-a făcut poza publică pe internet. Doamne, cum arată cu ”chestia aia verde”!

  O fotografie postată pe internet, pe contului lui Vlad de Instagram, a făcut deliciul publicului. Nu este o imagine cu el și Criss, sărutându-se, îmbrățișându-se, ori în compania uneia dintre felinele familiei, ori de la filmări - așa cum obișnuiește Vlad să posteze pe Instagram. Ci, este vorba despre o imagine total atipică față de cele puse de Vlad până acum pe internet. 

  Ei bine, este vorba despre o imagine în care Criss apare cu ceva verde pe față.  De fapt, chestia aia verde care o face să aibă culoarea... extratereștilor, nu aste altceva decât o mască din avocado pe care Criss și-a preparat-o pentru hidratarea tenului. Fanii celor doi s-au amuzat pe seama imaginii și au concluzionat în majoritate: chiar și verde, Cristina Ciobănașu tot este frumoasă, iar Vlad, ca de obicei, se ține numai de glume. 

  Pe Criss și pe Vlad îi poți urmări la postul Happy Channel, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 12.30, la emisiunea ”Povești COOL”. Iar în fiecare miercuri, de la 21.00, ei sunt Ana și Ioan, în serialul ”Fructul oprit”, realizat de Ruxandra Ion și difuzat de la 21.00, la Antena1.

  COMENTARII

  Vlad Gherman vă prezintă o variantă ”îmbunătățită” a lui Ioan, din ”Fructul Oprit”

  acum 2 zile

  Pe Vlad Gherman îl poți urmări în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1, în serialul ”Fructul Oprit”. Iar în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30, Vlad este la Happy Channel, unde, alături de Cristina Ciobănașu, prezintă ”PoveștiCOOL”, emisiune ce poate fi urmărită în reluare de luni până vineri, de la 15.30 și de luni până joi, după miezul nopții.

  10 fețe = 10 selfie-uri cu Vlad Gherman. Ție care îți place?

  acum 16 zile

  Iata o colectie de 10 selfie-uri cu Vlad Gherman.

  Vlad Gherman a fost ”atacat” la prima oră. A filmat totul cu telefonul

  acum 46 zile

  Atacatorul, așa că și-a înfipt colții în piciorul lui Vlad. Iar Vlad nu s-a supărat, dimpotrivă, s-a amuzat teribil. Și-a luat telefonul și l-a filmat pe atacator în timp ce se lupta cu piciorul lui.

  Sunt atât de amuzante! Uite cum se joacă pisicile Cristinei Ciobănașu

  acum 50 zile

  Amuzată, Criss le-a fotografiat pe cele două poznașe și a postat imaginea pe pagina sa de instagram, spre amuzamentul internauților.

  Care e mai haios când se strâmbă: Criss sau Vlad?

  acum 57 zile

  Îi vezi în fiecare weekend la Happy Channel, în fiecare zi pe Facebook și pe Instagram, iar miercuri de miercuri, ei sunt la Antena 1. Îi vezi serioși, îndrăgostiți, haioși, dar, orice expresie ar avea, tot sunt simpatici, așa-i? Privind două dintre...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »