• MIERCURI, 16 AUGUST 2017

  Cum se distrează Andreea Ibacka pe rețelele de socializare: clipul ăsta te va face să râzi cu larimi

  Andreea Ibacka, pe care o pueți urmări pe Happy Channel, în ”O grămadă de caramele”, știe să se distreze, nu glumă. Alături de o bună prietenă, ea a făcut un filmuleț haios, pe care, appoi, l-a postat pe pagina ei de Facebook.

  Cu ajutorul unei aplicații, Andreea și prietena sa și-au pus nas și urechi de pisici și și-au schimbat vocile. 

  Din când în când mai dăm în mintea copiilor”, a explicat Andreea, pe Facebook. Gluma ei a fost apreciată, iar clipul a avut peste 5500 de vizualizări. 


  Andreea Ibacka s-a alăturat proiectului inedit pregătit de Ruxandra Ion, “O grămadă de caramele”,  difuzat la Happy Channel, în fiecare luni și marți, de la ora 19.00. Fii cu ochii pe Happy!

  Pentru Andreea, proiectul este unul de suflet, având în vedere că îi oferă posibilitatea să lucreze împreună cu actori, alături de care a jucat și în trecut. Actriţa o interpretează pe Paula, o tânără de 28 de ani, directoarea unei celebre reprezentanțe auto din România. Este o femeie frumoasă, energică, bogată, cu simțul umorului. A început să lucreze, încă din timpul facultății, ca sales manager și mereu a promovat. Filosofia de viață a Paulei este “Fii fericită, azi, că mâine nu se știe ce îți rezervă viața!”. Se îndrăgostește de Emil Șerban, interpretat de Andreas Petrescu.

  “Joc un personaj negativ, iar provocarea este de a face din Paula o răutăcioasă simpatică, pe care s-o îndrăgești din fața ecranului, cu toate că nu ești de acord cu acțiunile ei. Cu atât mai mult cu cât este un contre-emploi. <<O grămadă de caramele>> îți dă întâlnire în toamnă, pentru a te surprinde cu poveștile sale întortocheate și răsturnările de situație ca-n viață.”, promite îndrăgita actriță.

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »