• LUNI, 26 IUNIE 2017

  Delia bagă zâzanie în cuplurile căsătorite. Iată ce mesaj i-a transmis artistei o femeie măritată

  Delia a ajuns, fără voia ei, motiv de ceartă într-un cuplu căsătorit. Lucrul acesta a fost dezvăluit chiar de nevasta sătulă să se tot certe cu soțul ei din cauza artistei.

  Într-o transmisiune live pe Facebook, Delia a fos pusă într-o situație bizară. Ca de fiecare dată, fanii i-au transmis tot felul de mesaje și rugăminți artistei lor preferate. Însă, de data aceasta, o femeie i-a cerut Deliei ceva neobișnuit. Practic, ea a dorit ca artista să devină un fel de... ”consilier de cuplu” și să calmeze spiritele în familia ei. 

  Spune-i, te rog, soțului meu, Claudiu, să nu mai facă mișto de mine că mă uit mereu la live-urile tale”, a fost mesajul femeii.

  COMENTARII

  Alexandra Stan i-a ÎNCINS pe toți: TOPLESS și cu posteriorul la vedere! Internauții au înnebunit când au văzut-o de la spate!

  acum 1 zile

   Alexandra Stan se bucură de vacanță, la fel și fanii artistei, deoarece aceasta îi ține la curent cele mai fierbinți instantanee. Un exemplu este și imaginea de mai jos care s-a bucurat de mii de like-uri în doar câteva minute de la publicare. Ce-ar...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro