• SAMBATA, 19 AUGUST 2017

  Ești sigur pe INTUIȚIA ta? Care dintre cele două femei este mama copilului? Doar 3 din 10 știu RĂSPUNSUL!

  Acest test îți pune la încercare intuiția.  Analizează cu atenție imaginea de mai sus! Asta va spune multe despre personalitatea ta.

  Dacă ai privit îndeajuns imaginea, răspunde la întrebare: ”Care dintre cele două femei este mama copilului? Cea din stânga sau ce din dreapta? Alege și argumentează răspunsul. Doar 3 din 10 reușesc să facă alegerea corectă.

  Dacă ai ales-o pe cea din drepta, te anunțăm că ai GREȘIT! Dar stai liniștit, te încadrezi în cei 70% dintre respondenți.

  Totuși, acest răspuns nu dezvăluie aspecte negative ale personalității tale. Ai imaginație debordantă, ești creativ, dar și foarte înțelept. Ai calități pe care nimic nu le poate înlocui.

  Dacă ai ales femeia din STÂNGA, ai DREPTATE.

  Felicitări pentru intuiție!Asta înseamnă că ești printre cei mai buni și mereu te bazezi pe prima impresie, care nu te înșeală. Ești o persoană pozitivă și vezi mereu ce-i mai bun în ceilalți. Nu te temi să-ți asumi riscuri și ești perfecționist/ă.

  Ești un om de bază pentru toți cei care te cunosc, dar nu îți place să amesteci treburile personale cu plăcerile sau amiciția.

  Răspunsul SPECIALISTULUI.

  Femeia care este mama copilului (cea din stânga imaginii) are picioarele îndreptate către copil. Această postură exprimă protecție.

  De regulă, cei mici obișnuiesc să se joace în dreptul mamei lor, fapt pe care poziția femeii din imagine îl indică foarte clar.

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »