• MARTI, 03 OCTOMBRIE 2017

  Păruială între Ioana Ginghină și Andreea Ibacka. Ce au pățit actrițele din ”O grămadă de caramele”

   Ioana Ginghină și Andreea Ibacka au făcut furori pe internet cu o fotografie în care se trag de păr. O păruială în toată regula, nu? Și care să fie motivul pentru care cele două actrițe din ”O grămadă de caramele” sunt atât de încrâncenate?

  Răspunsul e simplu: ele au intrat în pielea personajelor pe care le interpretează în serialul difuzat de postul de televiziune Happy Channel, în fiecare luni și marți, de la ora 19.00. Cum în serial cele două se ”înțeleg” ca apa și uleiul, spre amuzamentul fanilor, au făcut o fotografie sugestivă. 

  În ”O grămadă de caramele”, Ioana Ginghină este Geanina Găleată, iar Andreea Ibacka este Paula, șefa deloc amabilă a Geaninei.

  “O grămadă de caramele” continuă povestea iSerialului “Când mama nu-i acasă. Serialul este produs de Ruxandra Ion, după scenariul Simonei Macovei, în regia lui Radu Grigore, și poate fi urmărit de telespectatori NUMAI LA POSTUL DE TELEVIZIUNE HAPPY CHANNEL, luni și marți de la ora 19.00, în reluare de la 23.45, tot în zilele de luni și marți. Fii cu ochii pe Happy!

  Din distribuție fac parte: Carmen Tănase (buni Smaranda), Marian Râlea (Tănase Găleată, zis Tănase Șapte Case), Cristina Ciobănașu (Miruna Șerban), Vlad Gherman (Victor Morante), Virginia Rogin (Zorica Găleată), Alina Chivulescu (Nora Șerban), Ioana Ginghină (Geanina Găleată), Dana Dembinski (Carla Morante), Ion Ion (Geanni Morante), Andrei Aradits (George), Andreea Ibacka (Paula), Andreas Petrescu (Emil Șerban), Doinița Oancea (Pamela Găleată), Augustin Viziru (Doruleț), Silviu Mircescu (Mirciulică), Rapha (Radu), Mihai Bubu Cernea (Micky Goga), Tatiana Șelaru (Ema), Elisa Ciocan (Eva Șerban), Tiberiu Herdea (Luca Șerban), Tudor Roșu (Victoraș), VictorȚăpeanu (Leo), Mihai Marinescu (Porumbelu’), Elena Șeulean (Mona), cu participarea specială, în roluri episodice, a actorilor Rodica Negrea și Mihai Călin.

  COMENTARII

  Vlad ne-a arătat ce face el în timp ce iubita lui doarme. ”Super idee”, au zis fanii

  acum 8 zile

  Cand nu are somn, Vlad Gherman... le arata fanilor de pe Facebook cum alunga el plictiseala.

  Ce s-a întâmplat la filmările ultimului episod din ”Blestemul”, prima parte a seriei ”O grămadă de caramele”. Imaginile nu mai au nevie de prezentare

  acum 12 zile

  Daca va intrebati cum se distreaza actorii la filmarile pentru ”O gramada de caramele”, va invitam sa urmariti acest clip amuzant.

  Silviu Mircescu și-a lăsat plete... Fotografia asta i-a făcut pe fani să râdă cu lacrimi

  acum 15 zile

  Noua infatisare a actorului Silviu Mircescu i-a surprins pe internauti.

  10 fețe = 10 selfie-uri cu Vlad Gherman. Ție care îți place?

  acum 23 zile

  Iata o colectie de 10 selfie-uri cu Vlad Gherman.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Profit.ro

  profit.ro


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele / în fiecare luni și marți de la ora 19:00
  Citește mai departe »

  ISERIAL

  O grămadă de caramele - episodul 8

  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »