• MIERCURI, 16 AUGUST 2017

  PSIHANALIZĂ: A,B,C sau D? Care dintre omuleți se va accidenta primul? RĂSPUNSUL spune totul despre inconștientul tău

  Tot ceea ce gândim, simţim sau percepem, împreună cu toate amintirile noastre, rămân în inconştient, până cand informațiile se dovedesc a fi necesare de accesat. 

  Termenul provine din germanul DAS UNBEWUSTE ( "necunoscutul") şi se referă la o parte esenţială a psihicului care rămîne inaccesibilă minţii conştiente.

   Inconştientul are memoria fiecărui eveniment care l-am experimentat vreodată, este sursa şi depozitul emoţiilor noastre şi este considerat de multe ori conexiunea cu “Spiritul”, cu ceea ce se află mai presus de noi. 

  Fiind un tărâm greu accesibil, el poate fi explorat numai cu ajutorul metodelor specifice create de psihanaliză, din care face parte şi analiza viselor.

  Anumite teste pot da indicii despre modul în care funcționează această parte extrem de importantă a minții noastre.

  Cel pe care ți-l propunem astăzi este unul simplu, dar profund. În imagine, poți vedea câțiva prieteni plecând fiecare pe drumul lui. În fața fiecăruia dintre ei, se află un obstacol.

  Care crezi că se va accidenta primul? În funcție de răspunsul tău, înconștientul îți transmite semnale. ”Cunoaște-te pe tine însuți!”

  A

  Ești o persoană în contact cu propriile emoții. Preferi onestitatea și debordezi de energie. Știi să îți identifici bine sentimentele și trăirile, pe care alegi să le împărtășești doar celor apropiați. Ești o persoană profund empatică, ceea ce pe mulți îi face să se aproape de tine. Cei din jur îți împărtășesc propriile secrete. Ești un lider înnăscut și toți de admiră. 

  B

  Ești un fin observator și o persoană bine ancorată în realitate. Nu-ți plac speculațiile și tranșezi problemele din fașă. Nu-ți place să ai un partener complicat, valorifici simplitatea și tot ce te înconjoară. O viață liniștită este ceea ce te face fericit/ă. Stresul reprezintă pentru tine ”călcâiul lui Ahile”. Datorită realismului tău, cei din jur te caută pentru a-ți cere sfaturi. Ai putea fi un/o bun/ă poet/ă sau scriitor/toare.

  C

  Nu-ți plac jumătățile de măsură și termini tot ceea ce începi. Îți plac lucrurile simple, dar clare. Unii spun despre tine că ai un geniu ascuns. Știi mereu cum să rezolvi problemele și îi ajuți și pe ceilalți cu înțelepciunea ta. Ai putea fi un bun politician sau să ai o funcție cu multă răspundere. Știi să-i consolezi pe cei în nevoie și poți oricând să te pui în locul celui care suferă.

  D

  Îți trec prin minte idei la care ceilalți nici nu visează. Ai un stil unic  și iubești portretele. Ai putea avea mare succes în domenii artistice. Niciodată nu ți-ai putea trăda propria fire, originea, valorile, și niciodată nu vei fi ”la modă” pentru că așa este ”cool”. Apreciezi tot ce este profund și denunți superficialitatea.

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »