• VINERI, 02 MARTIE 2018

  Sunt atât de amuzante! Uite cum se joacă pisicile Cristinei Ciobănașu

   Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman nu se plictisesc acasă. Pisicile lor le asigură porția zilnică de râs. Două dintre felinele familiei i-au amuzat teribil cu noua lor... năzbâtie. Micuțele pufoase și-au făcut culcuș în... castroanele pentru mâncare ale cățeilor. Astfel, patrupedele au fost nevoite să aștepte ca felinele să se plictisească de noile lor locuri de făcut siesta și să le elibereze castroanele în care Criss și Vlad le pun bobițe.

  Amuzată, Criss le-a fotografiat pe cele două poznașe și a postat imaginea pe pagina sa de instagram, spre amuzamentul internauților. Fanii Cristinei s-au amuzat teribil și la vizionarea unui clip în care Fifi pivește impasibilă cum unul dintre puii ei încearcă să se joace cu ea: 


  Pe Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman îi puteți urmări la Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la 12.30, la emisiunea ”PoveștiCOOL”, emisiune ce se difuzează în reluare de luni până vineri, de la 15.30, și de luni până joi, după miezul nopții.

  Iar în fiecare miercuri, ei sunt la Antena 1, de la 20.00, în serialul ”Fructul Oprit”, o producție ce poartă semnătura Ruxandrei Ion.


  COMENTARII

  Vlad Gherman vă prezintă o variantă ”îmbunătățită” a lui Ioan, din ”Fructul Oprit”

  acum 2 zile

  Pe Vlad Gherman îl poți urmări în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1, în serialul ”Fructul Oprit”. Iar în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30, Vlad este la Happy Channel, unde, alături de Cristina Ciobănașu, prezintă ”PoveștiCOOL”, emisiune ce poate fi urmărită în reluare de luni până vineri, de la 15.30 și de luni până joi, după miezul nopții.

  10 fețe = 10 selfie-uri cu Vlad Gherman. Ție care îți place?

  acum 16 zile

  Iata o colectie de 10 selfie-uri cu Vlad Gherman.

  Vlad Gherman a fost ”atacat” la prima oră. A filmat totul cu telefonul

  acum 46 zile

  Atacatorul, așa că și-a înfipt colții în piciorul lui Vlad. Iar Vlad nu s-a supărat, dimpotrivă, s-a amuzat teribil. Și-a luat telefonul și l-a filmat pe atacator în timp ce se lupta cu piciorul lui.

  Care e mai haios când se strâmbă: Criss sau Vlad?

  acum 57 zile

  Îi vezi în fiecare weekend la Happy Channel, în fiecare zi pe Facebook și pe Instagram, iar miercuri de miercuri, ei sunt la Antena 1. Îi vezi serioși, îndrăgostiți, haioși, dar, orice expresie ar avea, tot sunt simpatici, așa-i? Privind două dintre...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »