• VINERI, 23 IUNIE 2017

  TESTUL care-ți definește perfect PERSONALITATEA! Spune-mi ce SPRÂNCENE ai, ca să-ți spun cine ești

   pexels.com

  Există anumite lucruri pe care le facem involuntar, dar care ne pot defini și pot spune o mulțime de lucruri despre cine suntem noi. Surprinzător sau nu, inclusiv modul în care alegem să ne aranjăm sprâncenele poate să determine câteva trăsături importante ale persoanlității noastre.

  Vrei să știi ce spun sprâncenele tale despre tine? Privește cu atenție cea de-a doua fotografie din galeria de mai sus și stabilește care este modelul care se aseamănă cel mai mult cu sprâncenele tale. Fiecare model de sprânceană este asocial cu un număr, care va dezvălui câteva caracteristici ale persoanlității tale.

  1 - Sprâncenele ușor arcuite

  Sprâncenele tale nu sunt nici prea lungi, nici prea scurte, iar aspectul lor este cât se poate de natural. Asta dovedește că ești o persoană tradiționalistă, înclinată spre partea practică a lucrurilor. Principalul tău obiectiv în viață este acela de a-ți construi o familie și a avea alături cât mai mulți prieteni, deoarece că ești foarte sociabilă și îți place să ai în preajmă toate persoanele dragi ție.

  2 - Sprâncenele drepte

  Acest tip de sprâncene este similar cu cel anterior, cu diferența că, în acest caz, forma este mult mai bine determinată. Tu ești o persoană onestă și pui sinceritatea pe primul plan, motiv pentru care ai tendința de a-i îndepărta de lângă tine pe oamenii care nu se conformează cerințelor tale. Îți place să oferi încrederea ta doar persoanelor care te iubesc sincer și necondiționat.

  3 - Sprâncenele foarte arcuite

  Dintotdeauna ți-ai dorit ca toate privirile să fie îndreptate asupra ta, deoarece adori să fii în centrul atenției! Te-ai născut pentru a fi înconjurată de oameni care să asculte ceea ce spui și să-ți ceară sfaturi ori de câte ori se află în impas, deoarece inspiri acea încredere de care o persoană are nevoie când este indecisă. Tu ești acea persoană populară dintr-un grup, dar nu-ți displace acest lucru!

  4 - Sprâncenele oblice

  În general, persoanele care au sprâncenele aranjate în acest fel inspiră severitate și sunt considerate acele caractere tari, capabile să trateze obiectiv toate problemele. Într-adevăr, știi ceea ce vrei de la viață și poți să iei propriile decizii fără să te bazezi pe ajutorul altora, dar asta nu înseamnă că nu ai și o latură emotivă. Cei care te cunosc cu adevărat știu cât de sensibilă ești!

  5 - Sprâncenele scurte

  Sprâncenele scurte demonstrează faptul că ai tendința să te implici în numeroase lucruri și ești o persoană orientată spre detalii. Atunci când faci o alegere, te axezi pe acele lucruri care fac diferența, indiferent că vine vorba despre o rochie, un nou job și chiar un partener de viață. Ești o fire tenace și îți place să contribui la bunăstarea celorlalți, atât cât poți.

  6 - Sprâncenele groase

  În această tipoligie de încadrează persoanele care și-ai lăsat sprâncenele să crească în voie, devenind astfel stufoase și groase, deoarece nu se tem te acel look ”au naturale” pe care multe femei îl evită. Întocmai cu sprâncenele sunt și deciziile pe care le iei în viață. Preferi să trăiești momentul și nu ți-e frică de ce va urma, iar singurul tău regret este acela că 24 de ore nu sunt suficiente pentru a face toate lucrurile pe care ai vrea să le încerci.

  7 - Sprâncenele unite

  Contrar așteptărilor, ”mono-sprânceana” nu este un semn al neîngrijirii unei persoane, ci o manieră prin care aceasta dorește să se individualizeze. Tu ești unică și nu dai doi bani pe părerea celorlalți, acesta fiind principiul după care te ghidezi în viață. Ai o imaginație bogată și creativitatea nu-ți lipsește, iar cei care îți sunt alături știu că ești o persoană amuzantă și plină de viață.

  8 - Sprâncenele subțiri

  Aceste sprâncene incredibili de subțiri trădează o personalitate schimbătoare, care are momente în care dorește să epateze, dar în majoritatea timpului nu iese în evidență. Ești cea care stă și analizează conversațiile altora și acționează abia după ce consideră că merită sau nu să se implice. Alegi să stai deoparte atunci când nu ai ceva frumos de spus, iar asta este o calitate pe care mulți ar dori să o aibă.

  9 - Sprâncenele îndepărtate

  Sprâncenele tale sunt destul de depărtate, drept consecință a pensatului excesiv? Dacă răspunsul este da, înseamnă că tu ești o persoană destul de anxioasă, care tinde spre perfecțiune și se teme de ceea ce ar putea spune ceilalți despre ea. Tocmai pentru că nu vrei să ieși în evidență în mod negativ, obișnuiești să dai 200% atunci când te implici într-o anumită activitate și pui suflet în absolut tot ceea ce faci.  

  10 - Sprâncenele ascuțite

  Dacă anterior discutam despre o persoană care tinde spre perfecțiune, în cazul tău se poate spune că ești regina controlului, sub toate formele sale! Te-ai născut să fii lider și coordonarea unui grup este floare la ureche pentru tine. Obișnuiești să impresionezi prin devotamentul pe care îl acorzi muncii și relațiilor cu cei din jurul tău, iar într-o relație preferi să fii partenerul care domină.

  COMENTARII

  Ce face Carmen Tănase în timp ce Ștefan Bănică Jr. vorbește? Se ține de glume live, pe internet

  acum 2 zile

   Carmen Tănase este mereu pusă pe glume. Și asta nu o spunem doar noi, ori colegii săi de scenă, de filmări. Că este o fire mai glumeață se pot convinge și internauții care intră pe pagina de instagram a actriței. Cel mai recent exemplu în acest sens îl...

  Vlad Gherman s-a făcut chelner pentru colegii lui. Iată ce comandă specială a primit

  acum 4 zile

  Vlad Gherman le-a luat comanda colegilor sai de la masa.

  VIDEO de colecție! Avea nici trei anișori când cânta acest cântec. Acum este protagonista unui serial fenomen. O recunoașteți?

  acum 6 zile

  Pe micuta din imagine o poti vedea in unul dintre cele mai tari seriale turcesti.

  Cristina Ciobănașu vorbește despre fratele ei... geamăn

  acum 6 zile

  Cristina Ciobanasu a dat o veste mare.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »