• VINERI, 19 MAI 2017

  Cum să fii o mireasă în trend anul acesta

  A început sezonul nunților, iar Criss s-a gândit să le vină în ajutor viitoarelor mirese. A vizitat-o pe Andreea Apetre, fondatoarea brandului Blossom Dress, care își propune să le facă fericite pe femei în cea mai importantă zi din viața lor.

  Trendurile, ce se poartă în afară și ce e recomandat, sunt rochiile A-line, rochiile foarte pe linia corpului, rochii care nu sunt foarte voluminoase, ușor de purtat, plăcute, cu materiale naturale”, spune Andreea despre trendurile din acest an.

  Miresele, în general vor să se simtă bine, iar la Blossom Dress găsesc soluția perfectă căci la atelierul Andreei se folosesc numai materiale naturale în confecționarea rochiilor.

  Atenția la detalii este esențială în atelierul Blossom Dress, iar totul e făcut manual, chiar și nasturii sunt îmbrăcați manual.

  COMENTARII

  Emilia Popescu și-ar dori să fie o lebădă. Motivul este surprinzător

  acum 23 ore

  În această ediție ”Happy Tribute”, Anca Țurcașiu a avut-o ca invitată pe actrița Emilia Popescu. Emilia Popescu a făcut mărturisiri incredibile. Ea crede în reîncarnare și dacă ar putea să fie altceva într-o viață viitoare, ar fi lebădă ....

  Prima pereche de pantofi sport a fost inspirată de o formă de... gofre

  acum 1 zile

  Prima pereche de pantofi sport a fost inspirata de o forma de gofre.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro