• JOI, 22 DECEMBRIE 2016

    Desert cu mere, nuci, ghimbir și sos

    Scriitoarea Arabella McIntyre-Brown revine în bucătăria Happy Food. De data aceasta, autoarea cărții ”Din Liverpool, în Carpați” prepară un desert. La rugămintea lui Vlad, firește.


    Arabbela pregătește und desert tocmai bun pentru petrecerea de Revelion. Este vorba despre un amestec de mere, nuci, merișoare, ghimbir.

    Află din clipul de mai sus care sunt ingredientele și modul de preparare.

    COMENTARII

    Se aud clopote de nuntă. Cine se mărită în 2017?

    acum 3 zile

    Nunta este evenimentul pe care il vei tine minte toata viata, asa ca este important cum il organizezi.

    Ziua Îndrăgostiților, motiv de sărbătoare

    acum 3 zile

    In luna indragostitilor puteti servi un preparat si o bautura fina la Magellan, iar apoi puteti merge la The Mansion Boutique Hotel.

    Mioara Velicu prețuiește valoarea artiștilor

    acum 4 zile

    Mioara Velicu vorbeste despre perioada in care a debutat in muzica si cat a insemnat aceasta pentru ea.

    Mioara Velicu spune despre ea că este o țărancă. Motivul este unul... banal

    acum 4 zile

    Mioara Velicu povesteste cum a avut succes in cariera.

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    DivaHair


    Neatza cu Razvan si Dani


    WeAre1.ro

    weare1.ro


    Top stiri
    A1.ro
    Observator.TV
    SpyNews
    AntenaStars.ro