• JOI, 22 DECEMBRIE 2016

    Desert cu mere, nuci, ghimbir și sos

    Scriitoarea Arabella McIntyre-Brown revine în bucătăria Happy Food. De data aceasta, autoarea cărții ”Din Liverpool, în Carpați” prepară un desert. La rugămintea lui Vlad, firește.


    Arabbela pregătește und desert tocmai bun pentru petrecerea de Revelion. Este vorba despre un amestec de mere, nuci, merișoare, ghimbir.

    Află din clipul de mai sus care sunt ingredientele și modul de preparare.

    COMENTARII

    Claudiu Bleonț a făcut o mărturisire uimitoare: ”Am avut tentația să mă călugăresc!”

    acum 6 zile

    La ”Happy Tribute”, Claudiu Bleont a spus lucrurilor pe nume.

    Claudiu Bleonț, spectacol de Cartea Recordurilor: de 35 de ani joacă în aceeași piesă

    acum 6 zile

    35 de ani. De atata timp Claudiu Bleont joaca aceeasi piesa.

    Claudiu Bleonț: ”Mi s-a propus în 89 să plec și să rămân afară. Cum să fiu eu în competiție cu Al Pacino?”

    acum 6 zile

    In interviu acordat subricii ”Tribute”, Claudiu Bleont a vorbit despre cat de important este sa se transpuna actorul intr-un personaj.

    Ce este mai important pentru Claudiu Bleonț? Munca sau talentul? Vă lămurește însuși actorul

    acum 7 zile

    Claudiu Bleont vorbeste despre importanta pe care munca o are in viata noastra.

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Top stiri
    A1.ro
    Observator.TV
    SpyNews
    AntenaStars.ro