• VINERI, 19 MAI 2017

  Emilia Popescu: ”Sunt foarte mulți pechinezi în meseria noastră”. Cum reacționează actrița când este atacată?

  ”Domnul  Rebengiuc (n.n. Victor Rebengiuc) făcea naveta de la București și ne aducea mâncare. Mie îmi dădea prima.”, își amintește Emilia Popescu despre filmul ei de debut, ”Moromeții”, care s-a filmat în satul Talpa, Teleorman.

  Despre actorii mari alături de care a lucrat, Emilia Popescu are numai cuvinte de bine: erau generoși

  ”Dacă un actor uriaș mi-a făcut o nedreptate nu am cum să mă supăr, nu am să îl privesc altfel decât ca pe un mare actor. Acum mă pufnește râsul când văd actori de talie pitică, să spun așa, care vor să se comporte la fel și au același gen de reacție precum cei mari. Mă apucă râsul. Sunt mulți pechinezi în meseria noastră. Sufăr mai mult că nu pot să îi atac, pentru că nu pot să atac. Felul meu de a mă lupta este totala indiferență și ieșirea din peisaj”, a mărturisit Emilia Popescu la ”Happy Tribute”, rubrica realizată de Anca Țurcașiu în cadrul emisiunii ”Happy Day”.

  Află mai multe din clipul alăturat.


  Emilia Popescu a a absolvit, în 1988, Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale din București, clasa profesorilor Olga Tudorache și Florin Zamfirescu.

  A debutat în 1985 în filmul Moromeții, în rolul Ilincăi. A avut un mare rol în piesa Străini în noapte, în regia lui Radu Beligan.

  Începând cu stagiunea 2002 – 2003 este actriță a Teatrului de Comedie. Actrița Emilia Popescu a fost decorată la 13 decembrie 2002 cu Ordinul național Pentru Merit în grad de Cavaler, alături de alți actori, „pentru devotamentul și harul artistic puse în slujba teatrului romanesc, cu prilejul împlinirii unui veac și jumătate de existență a Teatrului Național din București”. (sursa wikipedia.org)

  COMENTARII

  Ia-ți porția zilnică de curiozități de prin lume alături de Criss și Vlad

  acum 3 zile

  Criss si Vlad iti spun lucruri inedite de prin lume pe care s-ar putea sa nu le stii.

  Accesorii din piele și bijuterii inedite, pentru femei și bărbați

  acum 3 zile

  La style pe faza Stephan Pelger si Criss va prezinta un designer foarte apreciat de accesorii si bijuterii.

  Cum se accesorizau ținutele acum 4000 de ani

  acum 3 zile

  Prima poseta din lume era decorata cu dinti de caine.

  Putea să devină medic, dar a ales actoria. Daniela Nane îi este recunoscătoare unei persoane că a ajutat-o să își urmeze visul

  acum 3 zile

  A absolvit cel mai bun liceu de fizica-chimie. La cat de buna era la aceste materii, ar fi intrat fara probleme la Medicina. Dar, ea a visat sa devina actrita.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro