• MIERCURI, 15 MARTIE 2017

    Ați mai mâncat porc marinat în suc de portocale? Iată cât de simplu se gătește!

    O știți pe Silvia Chindea? Este autoarea cărții ”Moarte în Peru” și a fost invitata lui Vlad la Happy Food. Scritoarea a ales să gătească o rețetă din Peru, și anume porc picant marinat în suc de portocale.

    Nu e o rețetă complicată, dar ca toate ingredientele să condimenteze porcul, trebuie îl lăsăm la frigider”, recomandă Silvia Chindea.

    Ingrediente:

    • Gulaș
    • Sare
    • Piper
    • Curcuma (Turmeric)
    • Usturoi granulat
    • Chimen
    • Oțet
    • Suc de portocale
    • Făină
    • Ceapă

    Urmăriți clipul alăturat și vedeți care sunt pașii de realizare a acestei rețete de peste ocean.

    COMENTARII

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Observator.TV


    Top stiri
    A1.ro
    Observator.TV
    SpyNews
    AntenaStars.ro