• MIERCURI, 15 MARTIE 2017

    Tartă cu zmeură și mascarpone. Vă plouă în gură, nu-i așa?

    Isabela Dobrin, de la isabelacuisine.eu, a gătit la Happy Food o tartă cu aluat crocant de cacao și cremă aerată de ciocolată albă și mascarpone. A adăugat la final zmeură, spre deliciul lui Vlad. Sună tentant, așa-i? Iată care sunt secretele care garantează succesul acestei rețete.

    Untul trebuie să fie cât mai rece, pentru că trebuie să frământăm rapid aluatul”, spune Isabela, care a mai precizat că aluatul trebuie să fie cât mai nisipos.

    Ingrediente:

    • Făină
    • Sare
    • Zahăr pudră
    • Cacao
    • Gălbenuș de ou
    • Unt
    • Ciocolată albă
    • Mascarpone
    • Zmeură

    Urmăriți clipul alăturat și vedeți care sunt pașii pe care să îi urmați pentru a pregăti acest desert.

    COMENTARII

    Claudiu Bleonț a făcut o mărturisire uimitoare: ”Am avut tentația să mă călugăresc!”

    acum 4 zile

    La ”Happy Tribute”, Claudiu Bleont a spus lucrurilor pe nume.

    Claudiu Bleonț, spectacol de Cartea Recordurilor: de 35 de ani joacă în aceeași piesă

    acum 4 zile

    35 de ani. De atata timp Claudiu Bleont joaca aceeasi piesa.

    Claudiu Bleonț: ”Mi s-a propus în 89 să plec și să rămân afară. Cum să fiu eu în competiție cu Al Pacino?”

    acum 4 zile

    In interviu acordat subricii ”Tribute”, Claudiu Bleont a vorbit despre cat de important este sa se transpuna actorul intr-un personaj.

    Ce este mai important pentru Claudiu Bleonț? Munca sau talentul? Vă lămurește însuși actorul

    acum 5 zile

    Claudiu Bleont vorbeste despre importanta pe care munca o are in viata noastra.

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Top stiri
    A1.ro
    Observator.TV
    SpyNews
    AntenaStars.ro