• JOI, 16 MARTIE 2017

    Payaya, o rețetă de orez cu fructe de mare. Cine poftește?

    Nu mai știți ce rețetă să mai gătiți? Vreți să încercați un preparat nou? Chef Mihai Munteanu de la Horeca School vă vine în ajutor. Acesta a gătit un preparat inedit, în stil catalan. Vlad s-a arătat încântat.

    Payaya este rețeta mediteraneană pe care bucătarul din cadrul Horeca School a propus-o special pentru această ediție Happy Food.

    Tragem un pic legumele la tigaie, lăsăm toate aromele să intre în uleiul de măsline, după care adăugăm fructele de mare. Totul se gătește în același loc”, spune Mihai Munteanu.

    Ingrediente:

    • Praz
    • Orez cu bob rotund
    • Ardei gras verde
    • Fructe de mare
    • Paprika afumată
    • Lămâie
    • Șofran
    • Sare Maldon

    Urmăriți clipul alăturat și vedeți care sunt pașii pe care să îi urmați pentru a pregăti această rețetă.

    COMENTARII

    Claudiu Bleonț a făcut o mărturisire uimitoare: ”Am avut tentația să mă călugăresc!”

    acum 4 zile

    La ”Happy Tribute”, Claudiu Bleont a spus lucrurilor pe nume.

    Claudiu Bleonț, spectacol de Cartea Recordurilor: de 35 de ani joacă în aceeași piesă

    acum 4 zile

    35 de ani. De atata timp Claudiu Bleont joaca aceeasi piesa.

    Claudiu Bleonț: ”Mi s-a propus în 89 să plec și să rămân afară. Cum să fiu eu în competiție cu Al Pacino?”

    acum 4 zile

    In interviu acordat subricii ”Tribute”, Claudiu Bleont a vorbit despre cat de important este sa se transpuna actorul intr-un personaj.

    Ce este mai important pentru Claudiu Bleonț? Munca sau talentul? Vă lămurește însuși actorul

    acum 5 zile

    Claudiu Bleont vorbeste despre importanta pe care munca o are in viata noastra.

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Top stiri
    A1.ro
    Observator.TV
    SpyNews
    AntenaStars.ro