• JOI, 13 APRILIE 2017

    Rețeta perfectă pentru masa de Paște: pulpă de miel la cuptor, cu verdețuri

    Criss a acceptat, de această dată, provocarea de a prezenta rubrica Happy Food în locul lui Vlad. A fost încântată să fie ajutor în bucătărie pentru chef Mihai Toader. Vedeta acestei ediții Happy Food a fost pulpa de miel cu verdețuri, servită alături de o salată cu lobodă.

    Putem să lăsăm mielul la marinat peste noapte, astfel carnea va deveni mai fragedă”, îi sfătuiește chef Mihai Toader pe cei care vor să încerce această rețetă pentru masa de Paște.

    Nu vă imaginați cum miroase. Pe mine mă termină”, a spus nerăbdătoare Criss.

    Ingrediente:

    • Pulpă miel
    • Cartofi
    • Ridichi
    • Ceapă
    • Sare
    • Piper
    • Vin alb
    • Morcovi
    • Țelină
    • Lobodă
    • Unt
    • Castraveți
    • Cimbru
    • Rozmarin
    • Usturoi

    Urmăriți clipul alăturat și încercați și voi această rețetă de Paște.

    COMENTARII

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Observator.TV


    Top stiri
    A1.ro
    Observator.TV
    SpyNews
    AntenaStars.ro