• JOI, 18 MAI 2017

    Piept de pui cu ciuperci, marinat în sos de portocale

    Mihaela Sava, cunoscută pentru blogul său laprăjiturela.ro, este invitata lui Vlad în această ediție Happy Food.

    Mihaela nu a gătit un preparat vegetarian sau un desert, așa cum ne-a obișnuit, ci o rețetă pe bază de carne.

    Mihaela ne dă și un sfat prețios și acela că sarea absoarbe umiditatea și mai întărește carnea, prin urmare, aceasta trebuie pusă la final, înainte de a frige carnea.

    Ingrediente:

    • Piept de pui
    • Usturoi
    • Oțet balsamic
    • Ciuperci
    • Porumb sare
    • Piper
    • Oregano
    • Portocale

    Urmăriți clipul alăturat și vedeți care sunt pașii de realizare a acestei rețete.

    COMENTARII

    Ia-ți porția zilnică de curiozități de prin lume alături de Criss și Vlad

    acum 3 zile

    Criss si Vlad iti spun lucruri inedite de prin lume pe care s-ar putea sa nu le stii.

    Accesorii din piele și bijuterii inedite, pentru femei și bărbați

    acum 3 zile

    La style pe faza Stephan Pelger si Criss va prezinta un designer foarte apreciat de accesorii si bijuterii.

    Cum se accesorizau ținutele acum 4000 de ani

    acum 3 zile

    Prima poseta din lume era decorata cu dinti de caine.

    Putea să devină medic, dar a ales actoria. Daniela Nane îi este recunoscătoare unei persoane că a ajutat-o să își urmeze visul

    acum 3 zile

    A absolvit cel mai bun liceu de fizica-chimie. La cat de buna era la aceste materii, ar fi intrat fara probleme la Medicina. Dar, ea a visat sa devina actrita.

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Observator.TV


    Top stiri
    A1.ro
    Observator.TV
    SpyNews
    AntenaStars.ro