• JOI, 18 MAI 2017

    Piept de pui cu ciuperci, marinat în sos de portocale

    Mihaela Sava, cunoscută pentru blogul său laprăjiturela.ro, este invitata lui Vlad în această ediție Happy Food.

    Mihaela nu a gătit un preparat vegetarian sau un desert, așa cum ne-a obișnuit, ci o rețetă pe bază de carne.

    Mihaela ne dă și un sfat prețios și acela că sarea absoarbe umiditatea și mai întărește carnea, prin urmare, aceasta trebuie pusă la final, înainte de a frige carnea.

    Ingrediente:

    • Piept de pui
    • Usturoi
    • Oțet balsamic
    • Ciuperci
    • Porumb sare
    • Piper
    • Oregano
    • Portocale

    Urmăriți clipul alăturat și vedeți care sunt pașii de realizare a acestei rețete.

    COMENTARII

    Marius Manole, actor în „Regele Lear”: Noi depindem de ochiul care ne vede

    acum 2 zile

    Rapha a vizionat spectacolul „Regele Lear” și a stat de vorba cu actorii din productie.

    Clătite americane cu banane în aluat, pregătite de actorii principali din „Când mama nu-i acasă”

    acum 2 zile

    Daca aipofta de ceva dulce, aceasta reteta de clatite cu banane in aluat te salveaza.

    Pieptul de pui în combinație cu portocala este demențial. Vlad l-a încercat și s-a lins pe degete. Vi-l recomandă!

    acum 2 zile

    Pieptul de pui cu sos de portocale este alegerea perfecta pentru o masa delicioasa.

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Observator.TV


    Top stiri
    A1.ro
    Observator.TV
    SpyNews
    AntenaStars.ro