• JOI, 18 MAI 2017

    Vreți să savurați un desert care se topește în gură, la propriu și la figurat? Prăjitura cu bezea și căpșuni este sugestia noastră!

    Se apropie vara și ce modalitate mai bună în afară de savurarea unei prăjituri există pentru a sărbători?

    Avem și un invitat pe cinste la această ediție Happy Food. Este vorba despre Ștefan Popescu, Chef Executiv Hotel Pullman, care a pregătit un preparat delicios: prăjitură cu bezea și căpșuni.

    Această rețetă durează o oră și un sfert, însă merită.

    Ingrediente:

    • Ouă
    • Zahăr pudră
    • Amidon
    • Oțet
    • Mascarpone
    • Lime
    • Frișcă
    • Cășuni
    • Lichior
    • Zahăr

    Clipul alăturat vă va convinge să pregătiți această rețetă și voi acasă pentru cei dragi.

    COMENTARII

    Ia-ți porția zilnică de curiozități de prin lume alături de Criss și Vlad

    acum 3 zile

    Criss si Vlad iti spun lucruri inedite de prin lume pe care s-ar putea sa nu le stii.

    Accesorii din piele și bijuterii inedite, pentru femei și bărbați

    acum 3 zile

    La style pe faza Stephan Pelger si Criss va prezinta un designer foarte apreciat de accesorii si bijuterii.

    Cum se accesorizau ținutele acum 4000 de ani

    acum 3 zile

    Prima poseta din lume era decorata cu dinti de caine.

    Putea să devină medic, dar a ales actoria. Daniela Nane îi este recunoscătoare unei persoane că a ajutat-o să își urmeze visul

    acum 3 zile

    A absolvit cel mai bun liceu de fizica-chimie. La cat de buna era la aceste materii, ar fi intrat fara probleme la Medicina. Dar, ea a visat sa devina actrita.

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Observator.TV


    Top stiri
    A1.ro
    Observator.TV
    SpyNews
    AntenaStars.ro