• JOI, 18 MAI 2017

    Vreți să savurați un desert care se topește în gură, la propriu și la figurat? Prăjitura cu bezea și căpșuni este sugestia noastră!

    Se apropie vara și ce modalitate mai bună în afară de savurarea unei prăjituri există pentru a sărbători?

    Avem și un invitat pe cinste la această ediție Happy Food. Este vorba despre Ștefan Popescu, Chef Executiv Hotel Pullman, care a pregătit un preparat delicios: prăjitură cu bezea și căpșuni.

    Această rețetă durează o oră și un sfert, însă merită.

    Ingrediente:

    • Ouă
    • Zahăr pudră
    • Amidon
    • Oțet
    • Mascarpone
    • Lime
    • Frișcă
    • Cășuni
    • Lichior
    • Zahăr

    Clipul alăturat vă va convinge să pregătiți această rețetă și voi acasă pentru cei dragi.

    COMENTARII

    Emilia Popescu și-ar dori să fie o lebădă. Motivul este surprinzător

    acum 23 ore

    În această ediție ”Happy Tribute”, Anca Țurcașiu a avut-o ca invitată pe actrița Emilia Popescu. Emilia Popescu a făcut mărturisiri incredibile. Ea crede în reîncarnare și dacă ar putea să fie altceva într-o viață viitoare, ar fi lebădă ....

    Prima pereche de pantofi sport a fost inspirată de o formă de... gofre

    acum 1 zile

    Prima pereche de pantofi sport a fost inspirata de o forma de gofre.

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Observator.TV


    Top stiri
    A1.ro
    Observator.TV
    SpyNews
    AntenaStars.ro