• JOI, 18 MAI 2017

    Vreți să savurați un desert care se topește în gură, la propriu și la figurat? Prăjitura cu bezea și căpșuni este sugestia noastră!

    Se apropie vara și ce modalitate mai bună în afară de savurarea unei prăjituri există pentru a sărbători?

    Avem și un invitat pe cinste la această ediție Happy Food. Este vorba despre Ștefan Popescu, Chef Executiv Hotel Pullman, care a pregătit un preparat delicios: prăjitură cu bezea și căpșuni.

    Această rețetă durează o oră și un sfert, însă merită.

    Ingrediente:

    • Ouă
    • Zahăr pudră
    • Amidon
    • Oțet
    • Mascarpone
    • Lime
    • Frișcă
    • Cășuni
    • Lichior
    • Zahăr

    Clipul alăturat vă va convinge să pregătiți această rețetă și voi acasă pentru cei dragi.

    COMENTARII

    Simona Popescu este actrița cu niște ochi atât de albaștri, încât ar fi păcat să joace în filme alb-negru

    acum 14 ore

    Irina Margareta Nistor a fost cucerita de frumosii ochi ai acestei actrite.

    Colecția toamnă-iarnă creată de celebra Heidi Klum vine și în România

    acum 14 ore

    Romanii vor putea purta, in curand, tinute create de celebrul fotomodel Heidi Klum.

    Salata nu e doar o simplă salată, dacă v-o prezintă Don Apetit. Așadar, salată cu păstrăv și ceapă murată

    acum 1 zile

    Vlad Gherman, Don Apetit pe numele lui de pofticios, s-a dus în bucătătia lui chef Mihai Toader pentru o salată. Dar nu una oarecare, ci una mmmm, bună-bună! Salată de păstrăv cu... ceapă murată. Cum vă sună? Imediat vă spunem și ce ingrediente vă trebuie pentru o așa...

    Andreas Petrescu: ”Este pentru prima oară când am fost furat!”

    acum 1 zile

    Andreas Petrescu a acordat un interviu emisiunii Happy Night.

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Observator.TV


    Top stiri
    A1.ro
    Observator.TV
    SpyNews
    AntenaStars.ro