• VINERI, 11 AUGUST 2017

  Cel mai mare noroc din viața ei a fost că l-a întâlnit pe soțul său când erau amândoi studenți. Din păcate, au fost căsătoriți doar 8 ani

  Așa cum ne-a obișnuit, Anca Țurcașiu are numai invitați de seamă la Happy Tribute. De data aceasta, actrița Rodica Negrea ne-a încântat cu sinceritatea și simplitatea ei, tot mai rar întâlnite în zilele noastre.

  Era ca o lumină pe care Dumnezeu o lasă lumii, ca să îi bucure pe oameni”, așa îl descrie Rodica Negrea pe cel care a iubit-o nemăsurat și i-a dăruit un copil.

  Cât îi datorează acestui om, cu care a fost căsătorită doar 8 ani, și cât îi mulțumește Olgăi Tudorache, sprijiinul său din facultate, aflați în clipul alăturat.


  Rodica Negrea, născută chiar în ziua de Crăciun, este actriță de teatru și film. A fost căsătorită cu actorul, regizorul și scriitorul Dinu Manolache.

  După absolvirea liceului și a Școlii Populare de Artă din Târgu Mureș a plecat la București să dea admiterea la Facultatea de Teatru. Din 300 de candidați a intrat a cincea, și a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică în anul 1980.

  În anul întâi a fost distribuită în rolul Tillie din spectacolul jucat pe scena Teatrului Mic din capitală, Efectul razelor gama asupra anemonelor, difuzat și la televiziune. De la absolvire a continuat să joace la acest teatru, până azi.

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »