• VINERI, 11 AUGUST 2017

  Cel mai mare noroc din viața ei a fost că l-a întâlnit pe soțul său când erau amândoi studenți. Din păcate, au fost căsătoriți doar 8 ani

  Așa cum ne-a obișnuit, Anca Țurcașiu are numai invitați de seamă la Happy Tribute. De data aceasta, actrița Rodica Negrea ne-a încântat cu sinceritatea și simplitatea ei, tot mai rar întâlnite în zilele noastre.

  Era ca o lumină pe care Dumnezeu o lasă lumii, ca să îi bucure pe oameni”, așa îl descrie Rodica Negrea pe cel care a iubit-o nemăsurat și i-a dăruit un copil.

  Cât îi datorează acestui om, cu care a fost căsătorită doar 8 ani, și cât îi mulțumește Olgăi Tudorache, sprijiinul său din facultate, aflați în clipul alăturat.


  Rodica Negrea, născută chiar în ziua de Crăciun, este actriță de teatru și film. A fost căsătorită cu actorul, regizorul și scriitorul Dinu Manolache.

  După absolvirea liceului și a Școlii Populare de Artă din Târgu Mureș a plecat la București să dea admiterea la Facultatea de Teatru. Din 300 de candidați a intrat a cincea, și a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică în anul 1980.

  În anul întâi a fost distribuită în rolul Tillie din spectacolul jucat pe scena Teatrului Mic din capitală, Efectul razelor gama asupra anemonelor, difuzat și la televiziune. De la absolvire a continuat să joace la acest teatru, până azi.

  COMENTARII

  Povestea româncei care și-a făcut un nume în lumea parfumurilor de lux, vândute pe tot mapamondul

  acum 21 ore

  La Happy Night, emisiune difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 22.30, Criss și Vlad vă prezintă povestea de viață a Mădălinei Stoica Blanchard, creierul creativ al luxuriantei casei de parfumuri Jul et Mad Paris. Practic, ea e una dintre extrem de...

  Desert cu fructe de pădure, semințe de cânepă și frișcă... obținută din caju

  acum 1 zile

  Care sunt efectele benefie cale ingredientelor folosite poti afla din acest articol.

  O româncă a cucerit Franța cu parfumurile create de ea. Produsele ei se vând ”ca pâinea caldă” în toată lumea

  acum 1 zile

  Criss si Vlad va fac cunostinta cu Madalina, cea care a innebunit franta cu parfumurile create de ea.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »