• MIERCURI, 08 NOIEMBRIE 2017

  Mărturisiri incredibile la "Întâlniri fericite", de la Happy Channel. Adrian Titieni: “Eram un licean conștiincios, mă pregăteam pentru Științe Economice.”

  A jucat în zeci de filme și spectacole de teatru, iar în curând, va putea fi urmărit în cel mai noi serial al Antenei 1, “Fructul oprit”. Adrian Titieni este, fără îndoială, unul dintre cei mai talentați și îndrăgiți actori din România, iar în cadrul emisiunii “Întâlniri fericite”, prezentate de Irina Margareta Nistor la Happy Channel, acesta a povestit cum a început drumul lui în lumea artistică.

  Premiat, în anul 2012, cu trofeul Gopo pentru interpretarea doctorului Crișan din filmul “Din dragoste cu cele mai bune intenții”, Adrian Titieni a dezvăluit la “Întâlniri fericite”, ediție care se va difuza joi (9 noiembrie) și vineri (10 noiembrie), de la ora 12.30, la postul de televiziune Happy Channel, motivul care l-a ajutat să aleagă o carieră în actorie. O întâmplare petrecută în Bistrița, anul 1981, l-a determinat să ia această decizie.

  Foarte devreme mi-am dorit să fiu actor și tot foarte devreme acest gând a apus, pentru că viața a venit peste mine cu toate amănuntele și circumstanțele care ne determină să intrăm în pluton. Povestea cu actoria a devenit un vis frumos, dar irealizabil, cu alte cuvinte l-am părăsit. Eram un licean conștiincios, mă pregăteam pentru Științe Economice. La un moment dat, o persoană importantă din viața mea, profesoara de tehnologie a materialelor de construcție, absolventă de Automatică, la sărbătorirea a 70 de ani de la înființarea liceului, m-a văzut recitând <<Cetatea Neamțului>>, pentru că pasiunea rămăsese pasiunea, și mi-a spus: <<Obligatoriu, tu trebuie să devii actor!>>. Prima dată, am zâmbit, pe urmă am râs și a reușit să fie atât de invazivă, dar în sensul bun al cuvântului, încât ideea ei a devenit într-un fel dorința mea arzătoare.”, a povestit îndrăgitul actor la Happy Channel.

  Inițial, marea lui dorință nu a fost bine privită de către cei dragi. “Am reușit să câștig această bătălie impropriu numită cu părinții mei, pe urmă i-am spus și dirigintei pe care o apreciam foarte mult și care nu a apreciat absolut deloc dorința mea. S-a uitat circumspect, ba chiar ciudat, catalogându-mă neserios absolut. De altfel, mi-a și declarat că undeva în spatele seriozității mele de care dădeam dovadă, simțea că este o doză de superficialitate. “, a mai spus acesta.

  Telespectatorii pot urmări interviul cu Adrian Titieni, joi și vineri, de la ora 12.30, la “Întâlniri fericite”, emisiune difuzată la postul de televiziune Happy Channel. Fii cu ochii pe Happy!

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »