• MARTI, 07 NOIEMBRIE 2017

    Ce ziceți de o porție de macarons... negre cu umplutură de zmeură? Iată cum se prepară irezistibilul desert

    Macarons, acele prăjiturele multicolore, apărute în Italia, reprezintă un desert căruia cu greu îi poți rezista. Le știți cu toții: sunt roz, galbene, verzi, albe... dar și negre. Care este istoria lor și cum se prepară, Don Apetit a aflat de la Flavian Dobre, renumitul Master Pastry Chef. Însă, de data aceasta, Vlad Gherman, gazda emisiunii difuzată la Happy Channel de luni până miercuri, de la 12.30, nu doar a privit cum se prepară, ci a și muncit din greu la ele.

    Ingrediente:

    • Ouă
    • Făină de migdale
    • Zahăr pudră
    • Zahăr tos
    • Apă
    • Cacao ebony
    • Colorant liposolubil
    • Zmeură

    Cum se prepară și care sunt secretele unor Macarons perfecte aflați din clipul de mai jos.

    COMENTARII

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Observator.TV


    Top stiri
    Happy Day
    iSerial - O grămadă de caramele
    Citește mai departe »
    Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
    Citește mai mult... »